Mesut Özil’in destekleriyle Yunusemre’de 120 aileye yardım

İngiltere'de yaşamış ve Arsenal'da forma giyen Türk asıllı futbolcu Mesut Özil, futbol dünyasındaki başarılarının yanı sıra gereklilik sahipleri için yaptığı yardımlarıyla da adından laf ettiriyor. Türk Kızılay'ın çalışmalarını yakından peşine düşüp takip eden v.

Mesut Özil’in destekleriyle Yunusemre’de 120 aileye yardım

İngiltere'de yaşamış ve Arsenal'da forma giyen Türk asıllı futbolcu Mesut Özil, futbol dünyasındaki başarılarının yanı sıra gereklilik sahipleri için yaptığı yardımlarıyla da adından laf ettiriyor.

Türk Kızılay'ın çalışmalarını yakından peşine düşüp takip eden ve kesintisiz destekleyen Özil, bu kez de Kızılay'ın “Dertler paylaştıkça bitecek yeter ama inan buna” sloganıyla yürüttüğü Ramazan Kampanyasına bağışta bulundu. Daha pozitif ihtiyaç sahibinin yardımlardan yararlanması için Kızılay'a 713 bin TL'lik bağış yapan Özil, iftar yemeği ve gıda kolileriyle yurt içi ve yurt dışındaki insanlara destek oldu. Mesut Özil göre Kızılay'a yapılan yiyecek kolilerinden 120 tanesine Türk Kızılay Yunusemre Şubesi'ne gönderildi. Türk Kızılay Yunusemre Şube Başkanı Serdar Sevim ve Kızılay gönülleri gereksinim sahiplerine kolileri dağıttı. Başkan Sevim, Mesut Özil'e verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.

Vefalı Cangel
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER