Milli Takım ikinci provada! Muhtemel 11'ler

Milli takım, iki gün önce Yunanistan ile Antalya'da oynadığı hazırlık maçını 2-1 kazanmıştı.     Ay-yıldızlı ekip, 2020 Avrupa Şampiyonası Elemeleri H Grubu'nda 8 Haziran Cumartesi günü Konya'da Fransa, 11 Haziran Salı günü de deplasmanda İzlanda ile karşılaşacak. Öte .

Milli Takım ikinci provada! Muhtemel 11'ler

Milli takım, iki gün önce Yunanistan ile Antalya'da oynadığı hazırlık maçını 2-1 kazanmıştı.

 

 

Ay-yıldızlı ekip, 2020 Avrupa Şampiyonası Elemeleri H Grubu'nda 8 Haziran Cumartesi günü Konya'da Fransa, 11 Haziran Salı günü de deplasmanda İzlanda ile karşılaşacak.

Öte yandan Özbekistan müsabakası öncesinde Ozan Kabak ve Cenk Tosun, sakatlıkları nedeniyle aday kadrodan çıkarılmıştı.

 

 

Şenol Güneş yönetimindeki 54. maç

A Milli Futbol Takımı'nın başındaki ikinci dönemini geçiren Şenol Güneş, ay-yıldızlı ekiple 54. maçına Özbekistan mücadelesiyle çıkacak.

Şenol Güneş yönetiminde 53 maçta milliler, 26 galibiyet, 13 beraberlik ve 14 yenilgi yaşadı. Türkiye, Güneş yönetiminde 80 gol atarken, kalesinde 51 gole engel olamadı.

A Milli Takım, Şenol Güneş yönetiminde 36 resmi maç yaptı. Türkiye, Güneş idaresindeki resmi maçların 22'sini kazanırken, 7'sini yitirdi, 7'sinde ise eşitliği bozamadı. Bu maçlarda 67 gol atan ay-yıldızlı ekip, kalesinde 30 gol gördü.

Özbekistan ile ilk maç

A Milli Futbol Takımı, Özbekistan ile tarihindeki ilk maçını oynayacak.

Ay-yıldızlı ekibin daha önce karşılaşmadığı Özbekistan'ın teknik direktörlük koltuğunda, bir dönem Orduspor'u da çalıştıran Arjantinli teknik adam Hector Cuper oturuyor.

Öte yandan ay-yıldızlı ekip, Alanya'da ilk kez bir milli maça çıkacak. Milli takımın Özbekistan mücadelesi Alanya Bahçeşehir Okulları Stadı'nda oynanacak.

TÜRKİYE - ÖZBEKİSTAN

STAT: Alanya Bahçeşehir Okulları Stadı
SAAT: 21.00
HAKEM: Srdjan Jovanovic

MUHTEMEL 11'LER

TÜRKİYE: Uğurcan, Nazım, Çağlar, Merih , Emre Taşdemir, Ozan, Yusuf , Cengiz, Abdülkadir, Kenan, Enes.
TEKNİK DİREKTÖR: Şenol Güneş

ÖZBEKİSTAN: Nesterov, Sayfiyev, Krimets, Tukhtakhujaev, Khashimov, Sidikov, Musaev,, Shukurov, Alibaev, Shomurodov, Khamdamov.
​TEKNİK DİREKTÖR: Hector Cuper

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER