Mustafa Cengiz: 'Bütün açıklamalarda bizzat bilgim ve onayım vardır'

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, yaptığı yazılı açıklamada, "07.05.2020 tarihinde geçirdiğim operasyonun ardındaki sağlığım el verdiği değin İkinci Başkanım ve Başkan Yardımcılarım başta edinmek üzere ilgili mesai arkadaşlarımla birlikte Galatasarayımızın sorunlar

Mustafa Cengiz: 'Bütün açıklamalarda bizzat bilgim ve onayım vardır'

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, yaptığı yazılı açıklamada, "07.05.2020 tarihinde geçirdiğim operasyonun ardındaki sağlığım el verdiği değin İkinci Başkanım ve Başkan Yardımcılarım başta edinmek üzere ilgili mesai arkadaşlarımla birlikte Galatasarayımızın sorunlarını çözmeye karşın çalışmalara ara verilmeksizin devam edilmiş ve bu süreçte parasal raporlar da hazırlanarak sonuçlandırılmıştır.

Bilindiği gibi gerektiği takdirde de devlete ait sitemizden ilgili konulara ilişkin talimatlar yapılmıştır. Kulübümüz devlete ait mecralarında yayınlanan bütün açıklamalarda kişisel olarak bilgim, katkım ve nihayetinde onayım vardır. Galatasaray Spor Kulübü gibi 115 takvim bir geçmişe sahip kurumsal bir yapıda zaten huysuz de düşünülemez" ifadelerine yer verdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER