ÖZET İZLE: Beşiktaş 1-0 Denizlispor Maçı Özeti ve Golü İzle | Beşiktaş Denizlispor kaç kaç bitti?

Beşiktaş Denizlispor maçı geniş özeti ve golü izle...Süper Lig'in 11.

ÖZET İZLE: Beşiktaş 1-0 Denizlispor Maçı Özeti ve Golü İzle | Beşiktaş Denizlispor kaç kaç bitti?

Beşiktaş Denizlispor maçı geniş özeti ve golü izle...Süper Lig'in 11. haftasında Beşiktaş, Vodafone Park'ta Yukatel Denizlispor'u konuk etti. Karşılıklı pozisyonlarla geçen karşılaşmayı Beşiktaş 1-0 kazandı.

KARŞILAŞMANIN GENİŞ ÖZETİNİ VE GOLÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Maçtan Dakikalar

86' Beşiktaş'ta Oğuzhan Özyakup oyunda. Diaby oyundan çıktı.Abdoulay Diaby - Oguzhan Özyakup

83' Beşiktaş'ta Gökhan Gönül sarı kart gördü.

79' Denizlispor'da Mbamba oyunda. Isaac Sackey dışarı alındı.Isaac Sackey - Marc Kibong Mbamba

76' Beşiktaş'ta Tyler Boyd, Adem Ljajic'in yerine oyunda.

71' Beşiktaş, N'Koudou'nun nefis golüyle 1-0 öne geçti! Sol çaprazda rakibinden sıyrılan Kevin N'Koudou yerden sert bir vuruşla topu ağlarla buluşturdu.Gol - Georges-Kevin N'Koudou

69' Beşiktaş gole çok yaklaştı! Arka direkte topla buluşan Burak Yılmaz önce kontrol etti sonra vuruşunu yaptı. Savunma ayak koydu ve top kornere çıktı.

63' Denizlispor'da Aissati'nin yerine Hadi Sacko oyunda.Ismail Aissati - Hadi Sacko

62' Beşiktaş'ta Elneny ceza alanı dışından sert vurdu. Savunmaya da çarpan top kaleci Stachowiak'ta kaldı.

60' Beşiktaş'ta Caner Erkin dışarı alındı. Kevin N'Koudou oyunda.Caner Erkin - Georges-Kevin N'Koudou

57' Beşiktaş'ta Adem Ljajic sağ kanatta tek başına hareketlendi. Ljajic ceza alanı içine kadar girdi. Vuruşunu yaptı kaleci Stachowiak gole izin vermedi.

48' Caner Erkin etkili bir serbest vuruş kullandı. Kale önünde kimse topa dokunamayınca kaleci Stachowiak topun sahibi oldu.

45' İlk yarı başladı

44' Beşiktaş, Burak Yılmaz'la gole çok yaklaştı! Atiba'dan seken topla ceza alanı içine giren Burak'ın yerden vuruşunu kaleci Stachowiak güçlükle çeldi!

34' Denizlispor tehlikeli bir noktadan serbest vuruş kullandı. Rodallega topu tam köşeye yolladı! Karius'tan nefis bir kurtarış geldi!

28' Beşiktaş'ta Adem Ljajic sol çaprazdan ceza alanı içine girdi. Uzak köşeye şutunu çekti. Kale çizgisine paralel giden top auta çıktı. Beşiktaş gole çok yaklaştı.

26' Beşiktaş'ta Diaby, Gökhan Gönül'den aldığı pasla sağ çaprazdan ceza alanı içine girdi. Burak Yılmaz'a pasını vermek istedi ancak son anda Alanyaspor savunması araya girerek tehlikeyi önledi.

25' Beşiktaş'ta Rebocho sol kantta hareketlendi. Elneny'ye pasını verdi. Elneny bekletmeden sağ ayağının dışıyla topu kaleye yolladı ancak etkisiz bir vuruş geldi.

18' Denizlispor'da Barrow, Gökhan Gönül'e yaptığı müdahale sonrasında sarı kart gördü.Sarı Kart - Modou Barrow

17' Beşiktaş'ta Caner Erkin itirazlarını sürdürünce sarı kart gördü.Sarı Kart - Caner Erkin

16' Sol kanattan gelişen Denizlispor atağında Barrow ceza alanı içine ortasını yaptı. Beşiktaşsavunması karşıladı. Dönen topa Sackey çok sert vurdu. Top farklı bir şekilde üstten auta çıktı.

11' Beşiktaş'ta Ljajic sol çizgide kaleye sokulurken yerde kaldı. Beşiktaşlı futbolcular penaltı bekledi Hakem oyunu devam ettirdi.


 5' Beşiktaş orta alanda büyük bir boşluk buldu. O bölgeye hareketlenen Diaby'ye Rebocho pasını verdi. Ancak Barrow, Diaby'yi indirerek hızlı hücum fırsatını engelledi.

1'Maç başladı

Karşılaşmanın 11'leri

Beşiktaş: Karius, Gökhan, Vida, Ruiz, Rebocho, Caner, Atiba, Elneny, Diaby, Ljajic, Burak

Denizlispor: Stachowiak, Lopes, Sapunaru, Mustafa Yumlu, Bergdich, Murawski, Sacket, Aissati, Olcay Şahan, Barrow, Rodallega

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER