Paixao, 2 yıl daha Altay'da

TFF 1.

Paixao, 2 yıl daha Altay'da

TFF 1. Lig ekiplerinden Altay, Marco Paixao ile nikah tazeledi. Başkan Bağımsızlık Ekmekçioğlu ve Profesyonel Futbol Şube Sorumlusu Hilmi Bozok ile bir araya gelen tecrübeli oyuncu, kendisini iki yıllığına daha siyah-beyazlı kulübe bağlayan sözleşmeye imza attı.

Özgür Ekmekçioğlu: "Bırakamazdık"

Altay Spor Kulübü Başkanı Hür Ekmekçioğlu, Marco'nun kendilerinin yok tüm futbolseverlerin gönlüne taht kurduğunu belirterek, “Biz kendisini çok seviyoruz. O da bizi seviyor. Geldiği günden beri gerek sahada lüzum saha dıştan bizi çok iyi temsil etti. her zaman artı duruşu ile de takımıza büyük katkı maddesi sağladı. Geçen yıl gol kralı oldu bu yıl da yeniden benzer şekilde gol krallığında zirvede yer alıyor. Bu kadar nitelikli bir golcüyü bırakamazdık. Kendisi ile iki sene daha anlaşmaya vardığımız için mutluyuz. Camiamıza bahtı açık olsun” dedi.
Profesyonel Futbol Şube Sorumlusu Hilmi Bozok da, “Korona virüs bittikten sonradan ligler başladığında Paixao bizim en büyük kozumuz olacak. Süper Lig yolunda onun gollerine fazla ihtiyacımız olacak ve inanıyoruz ki Süper Lig'e çıkacağız” diye konuştu.

Paixao: "Süper Lig için sabırsızlanıyorum"

Altay ile 2 yıl daha anlaşmaya varan golcü oyuncu, İzmir'i ve Altay'ı fazla sevdiğini, her yerde anlaşmaya vardığı için mutlu olduğunu dile getirdi. Portekizli futbolcu, “Altay'da fazla hoş günler geçiriyorum. Gelecek yıl da Altay'da forma giymek istediğimi çoğu ortamda dile getirmiştim. Başkanımız ile son görüşmeyi yaptıktan daha sonra takımda kaldım. Ligler her tarafta başladığında kalan maçlarımızı kazanıp Altay'ı Süper Lig'e taşımak istiyorum. Altay Alsancak Stadı'nda forma giyeceğim günü sabırsızlıkla bekliyorum” ifadeleri kullandı.

Salih Yılmazsoy
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER