Pereira ikinci baharını yaşıyor

Geçtiğimiz günlerde Trabzonspor Kulüp Başkanı Ahmet Ağaoğlu'nun katılımıyla sözleşmesini 1 yıl daha uzatan 36 yaşındaki Joao Pereira, kariyerinin en iyi dönemlerinden birini yaşıyor.

Pereira ikinci baharını yaşıyor

Geçtiğimiz günlerde Trabzonspor Kulüp Başkanı Ahmet Ağaoğlu'nun katılımıyla sözleşmesini 1 yıl daha uzatan 36 yaşındaki Joao Pereira, kariyerinin en iyi dönemlerinden birini yaşıyor. Başaralı sağ bek, Portekiz takımı Sporting Lizbon'un peşinde en çok formayı Karadeniz ekibinde terletti. 5 sezon geçirdiği Sporting Lizbon'da 140 maça meydana çıkan Pereira, 6 da gol attı. Başarılı oyuncu, bordo-mavili ekip ile 4 sezonda 105 karşılaşmada devir aldı, 3 defa fileleri havalandırdı. Bu sezon ve önümüzdeki sezon forma giymesi mümkün maçlarla birlikte Pereira'nın formasını en çok giydiği ekip Trabzonspor olacak.

Süper Lig için sabırsızlanıyor
Trabzonspor'un Portekizli futbolcusu Joao Pereira, Süper Lig'in başlamasını ise sabırsızlıkla bekliyor. Kariyerinin en manâlı dönemlerinden birini şampiyonlukla taçlandırmak isteyen yıldız oyuncu, antrenmanlarda bütün hırsıyla çaba ediyor. bununla beraber gelecekte yerini alması beklenen Serkan Asan ve diğer genç oyunculara da tecrübelerini aktarıyor.

"Tarih yazmaya yakınız"
Trabzonspor olarak bu sene tarih yazmaya çok yakın olduklarını vurgulayan Pereira, başarı için elinden gelen tüm çabayı gösterdiğini belirterek, "Takım olarak mükemmel durumdayız. Kulüp içerisinde bulunan herkes çok büyük bir inançla uğraş veriyor. Kalan maçlarda iyi bir performans gösterip adalet ettiğimiz yere ulaşacağımızı düşünüyorum" dedi.

Gökmen Şahin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER