Selçuk Sports Nedir? Selçuk Sports Hangi Kanalda?

Selçuk Sport, ülkemizde korsan yayımcılık yapan bir online spor kanalıdır. Türkiye Süper Ligi ücretsiz izlemek isteyen futbol severler arasındaki en popüler korsan yayım kanallarından birisidir. 

Selçuk Sports Nedir? Selçuk Sports Hangi Kanalda?

Selçuk Sports, ülkemizde korsan yayımcılık yapan bir online spor kanalıdır. Türkiye Süper Ligi ücretsiz izlemek isteyen futbol severler arasındaki en popüler korsan yayım kanallarından birisidir. 


Selçuk Sports kanalında yayımcının takip ettiği spor kanallarına izleyiciler hiçbir ücret ödemeden bağlanarak spor müsabakalarını izlemektedir. Selçuk Sports korsan yayın yapmaktadır ve izleyicisi de korsanın suç olduğunu bilemek izlemektedir.

 
Korsan yayımcılık suç olduğu için kanal sürekli olarak kapatılmaktadır. Bunun çözümünü ise yayımcı devamlı olarak link değiştirerek bulmuştur ve zleyicisi ile farklı linkler üzerinden buluşmaya devam etmektedir. 


Haberin yazımı anında selçuk sports izleyicileri https://www.selcuksportshd78.com/ linkinden sayfaya ulaşmaktadır. Selçuk Sports izleyicisi genellikle yayım yapılacak linke Twitter üzerinden ulaşım sağlamaktadır. Güncel linki twitter arama çubuğundan sorgulatarak temin edebilirsiniz. 

Güncelleme Tarihi: 08 Aralık 2021, 12:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER