Sivasspor sahaya indi

Korona virüs salgını nedeniyle lige bahşedilen arada karantina kurallarına uyan ve bu süreyi evlerinde çalışarak geçiren Sivassporlu futbolcular, bu sabahleyin bir araya geldi.

Sivasspor sahaya indi

Korona virüs salgını nedeniyle lige bahşedilen arada karantina kurallarına uyan ve bu süreyi evlerinde çalışarak geçiren Sivassporlu futbolcular, bu sabahleyin bir araya geldi. Son saha çalışmasını 19 Mart'ta yapan kırmızı-beyazlılar, 51 gün sonra ilk olarak tesislere gelerek Teknik Direktör Rıza Çalımbay yönetiminde basına kapalı bir şekilde hafif bir antrenman gerçekleştirdi.

2 grup halinde idman

2 grup halinde yapılacak antrenmanlarda birincil grupta bulunan sporcular, ısınma hareketleriyle başladıkları idmanı sağlamlık ve topla gerçekleştirilen çalışmalarla tamamladı. 2. grupta yer alan futbolcular ise akşam saatlerinde çalışmasını yapacak.

Bir Takım futbolcular maske taktı

Birçok futbolcunun tesislere araçlarıyla hazırlanmış şekilde gelip, idmanını yapıp yeniden evine döndüğü öğrenilirken, bazı oyuncuların da egzersiz sırasında maske taktıkları alınan bilgiler aralarında.

Kırmızı-beyazlı ekip, antrenmanlarını gruplar ve bireysel olarak sağlık ekibinin kontrolünde, sosyal uzaklık ve hijyen kuralları titizlikle uygulanarak gerçekleştirilmeye devam edecek.

Oğuzhan Sarzep

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER