Trabzonspor iki gün ara verdi

Trabzonspor, Süper Lig'in haziran ayının başında başlama ihtimaline aleyhinde hazırlıklarını sürdürüyor.

Trabzonspor iki gün ara verdi

Trabzonspor, Süper Lig'in haziran ayının başında başlama ihtimaline aleyhinde hazırlıklarını sürdürüyor. 5 Mayıs'tan beri Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde hazırlıklarını sürdüren bordo-mavililer, cumartesi ve pazar günleri yapacağı iki jurnal iznin gerisinde çalışmalarına 18 Mayıs Pazartesi günü her tarafta start verecek.

Tesisler kesintisiz dezenfekte ediliyor

Trabzonspor Kulübü, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde korona virüsüne karşısında aldığı önemli tedbirleri sürdürüyor. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) talimatlarına tartı veren Karadeniz ekibi, tesislere görevlileri dışında girişlere müsade verilmiyor. Belirlenen zamanlarda ise görevliler kadar dezenfekte işlemleri yapılıyor. Futbolcuların iki günlük müsade süresinde tesisler detaylı taramadan geçecek. Personelin tesis içinde maskesiz dolaşmasına da müsade verilmiyor.

3. kez teste girecekler

Daha önce iki kez korona virüs testi yaptıran ve herhangi bir sorunla karşılaşmayan Trabzonspor, bu ay içinde 3. kere testte girecek. Daha önce teknik heyet ve futbolculara yapılan testler negatif çıkmıştı. Bordo-mavililer iki jurnal iznin gerisinde yapılacak olan testlerin gerisinde çalışmalarına hız verecek.

Gökmen Şahin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER