Zajc'ın menajerinden transfer açıklaması!

Fenerbahçe'de transfer çalışmaları devam ederken takımdan ayrılacak futbolcularla ilgili gelişmeler de yaşanıyor.

Zajc'ın menajerinden transfer açıklaması!

Fenerbahçe'de transfer çalışmaları devam ederken takımdan ayrılacak futbolcularla ilgili gelişmeler de yaşanıyor. Sarı lacivertlilerde Miha Zajc hakkında çıkan transfer iddialarına menajerinden yanıt geldi. İtalyan basınına açıklamalarda bulunan Jaka Lucu, Fenerbahçe'nin Zajc'ı satmaya niyeti olmadığını belirtti.

İtalyan basınından Calciomercato'da yer alan habere göre Sampdoria, Fenerbahçe'den Zajc'ı transfer etmek istiyor. Konuyla ilgili görüşü alınan Zajc'ın menajeri, "Zajc'ın Fenerbahçe ile 4 yıllık sözleşmesi var ve İstanbul'da çok mutlu. Büyük bir başkan, mükemmel bir antrenör ve mükemmel bir sportif direktöre sahip. Fenerbahçe geleceğin yeni kadrosunu kurmak için çalışıyor ve ve hırslı olan futbolcuları göndermeye niyeti yok." açıklamasında bulundu.

DİNAMO KİEV DE ZAJC'I İSTİYOR

Öte yandan yine Ukrayna basınındaki haberlere göre Dinamo Kiev yöneticilerinden Zajc'ın transferiyle ilgili açıklama gelirken, Slovenyalı futbolcuyla ilgilendiklerini doğruladı. Yapılan açıklamada, "Zajc listemizdeki oyunculardan birisi. Kendisini takımda görmek isteriz ama Fenerbahçe ile anlaşmak zorundayız. Şu anda kesinleşen bir durum yok. Önümüzdeki günlerde netlik kazanır." ifadelerine yer verildi. (FutbolArena)

GÜNÜN ÖNEMLİ GELİŞMELERİ

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER