Zinedine Zidane'dan F.Bahçe maçı yorumu

Real Madrid Teknik Direktörü Zinedine Zidane, Fenerbahçe ile oynanan Audi Kupası maçının ardından açıklamalarda bulundu.Zinedine Zidane'nın açıklamaları;     "Maça 4-4-2 başladık ama pratikte 4-4-1-1 oynadık.

Zinedine Zidane'dan F.Bahçe maçı yorumu

Real Madrid Teknik Direktörü Zinedine Zidane, Fenerbahçe ile oynanan Audi Kupası maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Zinedine Zidane'nın açıklamaları;

 

 

"Maça 4-4-2 başladık ama pratikte 4-4-1-1 oynadık. Orta saha oyuncularımıza özgürlük tanıdık. Bugün Isco'ydu, dün ise Hazard. Ancak, sakatlıklar nedeniyle oyuncularımızdan istediğimiz performansları alamadık. Bugün Fede Valverde'yi 6 numara olarak oynattık. Bugüne kadar bu pozisyonda hiç oynamamıştı. Son birkaç maçta farklı farklı taktikler denedik. Fikirlerimiz sürekli değişiyor ve gelişiyor."

"3 GOL YEMEYİ İSTEMEZDİK"

 

 

"Savunmada problemlerimiz var ve bunları çözmeliyiz. Bunu tüm oyuncularıma söylüyorum. Geleceğe bakmak istiyorum ve bu konuda ileri doğru adım atmayı hedefliyorum. Kimse 3 gol yemeyi istemez ama pozitif olan taraf kazanmamız. Bugün 5 gol atarak kazandık. Daha fazla gol de bulabilirdik."

GÜNÜN ÖNEMLİ GELİŞMELERİ

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER