Altın Kamera

Serpil Çakmaklı'nın önderliğini yaptığı Serley Yapım Production tarafından Türk sanat camiasına yeni isimleri

Altın Kamera

Serpil Çakmaklı'nın önderliğini yaptığı Serley Yapım Production tarafından Türk sanat camiasına yeni isimleri kazandırmak için düzenlenen, Yeşilçam'ın ünlü yüzlerinin jüriliğini yaptığı, "1. Altın Kamera Yarışması"nın 08.02.2013 tarihinde Bayrampaşa Titanic Business Otel'de finali gerçekleştirildi.




Final gecesini son zamanların ünlü ismi Tuğba Özay ve Serpil Çakmalı'nın eski eşi Yalçın Dümer birlikte sunduğu gecede, özellikle Tuğba Özay, gösterdiği performansıyla bu konuda ne kadar yol katettiğini ve iddiasını kanıtlarken, son albümünden söylediği şarkılarla da yarışmayı renklendirdi...




Gecede, Yeşilçam'ın duayen isimlerinin yanı sıra, cemiyet ve iş dünyasının önde gelen isimleride geceye katılımlarını gerçekleştirdi. Oldukça renkli geçen ödül töreninde, katılanlar birbirinden keyifli dakikalar geçirdi.






Kralbet />



Türkiye'nin önde gelen isimlerinin geceye katılmasıyla başlayan ödül töreni, son zamanların en prestijli gecelerinden birine şahit oldu. Gecede hem ödül töreni, hem de yer alan şarkıcılarla çok keyifli saatler yaşanıldı.




Hülya Koçyiğit, Aydan Şener, Çolpan ilhan, Serpil Çakmaklı, Temel Gürsu, Esin Yağmurdereli,  Nurcan Sabur, Sadri Alışık Tiyaro okulu eğitmenleri Serpil Göral ve Müfik Aytekin'in jürilik koltuklarında oturduğu yarışmada, yarışmacılar 3'er dakikalık oyunlarını sergilediler.




15 Bayan, 15 Erkek finalistlerin yarıştığı son etapta, yarışmacıların heyecanları gözden kaçmazken, jüri üyeleri yarışmacılara sorular sorarak, kendilerini tanıtmalarına fırsat tanıdı.




Yarışmacılar, sektörde yeni olmalarına rağmen mükemmel performanslarıyla jürileri ve izleyenleri adeta büyülediler.


Erkeklerde birinci Mehmet Çelik, ikinci İlker Gürsoy, üçüncü Emre Kıvılcım, bayanlarda ise birinci Hilal Kavakderelioğlu, ikinci Pınar Özkurterler ve üçüncü Gülden Bayram oldu...



Yarışmanın finalinde Zeynep Dizdar konuklara muhteşem bir konser vererek, yeni albümüyle iddialı olduğunu bir kez daha göstermiş oldu.


Dereceye giren yarışmacılara, Sadri Alışık ve Müjdat Gezen Tiyatro Okulu'unda bursu eğitim imkanının yanı sıra çeşitli hediyeler de sunuldu...



Ayrıca, gecede sanat dünyasının önde gelen kişi ve kurumları da ödül aldı. Bizleri de bu ödüle layık gören tüm jüri üyelerine teşekkürlerimizi sunarız.


Güncelleme Tarihi: 11 Şubat 2013, 14:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER