Miss Model Of Turkey

MISS MODEL’E START VERİLDİ Türkiye’nin en eski modellik yarışması Miss Model of Turkey “Türkiye Mankenler Kraliçesi” yarış

Miss Model Of Turkey
MISS MODEL’E START VERİLDİ

Türkiye’nin en eski modellik yarışması Miss Model of Turkey “Türkiye Mankenler Kraliçesi” yarışmasının 25. düzenleniyor. 26 Mayıs 2 Haziran tarihlerinde  Türkiye’nin en büyük konaklama oteli olan Kuşadası Aqua Fantasy Otel’de gerçekleştirilecek



Türkiye’nin en önemli ve eski mankenlik yarışması olan Miss Model of Turkey’in 25. düzenleniyor. “Türkiye Mankenler Kraliçesi” nin seçileceği yarışma gözde tatil beldesi Kuşadası’nın en lüks otellerinden Aqua Fantasy’de gerçekleşecek. 26 mayıs 2 haziran tarihleri arasında düzenlenecek olan yarışmanın bu yıl ki koreografisini son zamanlarda gerçekleştirdiği projelerle adından söz ettiren Burak Özdemir üstlenecek.



DÜNYA ÇAPINDA TEMSİL


Liderbahis /> Ankara Kızları isimli güzellik yarışmasını 4 yıldır organize eden başarılı ajans direktörü Burak Özdemir “2011 yılında Miss Model of Turkey’in finalinde yer alan 23 finalistin 12’si benim ajansımdan çıktı. Dünya çapında birçok yarışmada kızlarımız Türkiye’yi temsil etti. Miss Model’a koreografi hazırlamak benim için onur vericidir” diye konuştu.

 

ARANAN ÖZELLİKLER




Yarışmanın Ankara elemelerinin 4 mayısta gerçekleşeceğini belirten Özdemir kendine güvenen genç kızları beklediğini söyledi. Yarışmaya katılmak isteyen adaylardan ise 174 cm ve üzeri boy şartı aranıyor. Ayrıca T.C. vatandaşı olma koşulu ve kültürü, fiziği, mankenlik mesleğine uygun olan adaylar yarışmaya davet edilecektir. Bununla birlikte, lütfen başka ajansların veya kişilerin katılım ücretlidir tarzında yaklaşımlarına aldırış etmeyin. Yarışmamıza katılım tamamen ücretsizdir.!

 
Güncelleme Tarihi: 29 Nisan 2013, 18:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER