Kasım 2021

Dergi

Türkiye’nin ilk dijital dergisi Evos Angels, Kasım sayısıyla sizlerle… Kasımda Evos’ta bir başka diyerek tamı tamına 8 röportajla sevenlerimizle buluşuyoruz…

Kapak yıldızımız Masumlar Apartmanı dizisinin güzeller güzeli oyuncusu Gizem Katmer. Muhteşem çekimimizle birlikte ilk kez onu bu kadar yakından tanıyacaksınız…

Ayın erkek oyuncusu bölümümüzde oyunculuğu ve yakışıklılığı ile herkesin gönlünü feth eden Emrah Akduman konuğumuz oldu. Başarı dolu hikayesini kaçırmadan okumanızı tavsiye ederiz.

Ayın ses sanatçısı bölümümüzde Seren Uzun sizlerle… Güzel sesi ile herkesi büyüleyen Karadenizli sanatçıyı hiç böyle görmediniz.

Ayın bloggerı bölümümüzde sosyal medyada çok sevilen bir isim konuğumuz… Berrak Tangülü, namı diğer berrakberroo ile tüm hayatını konuştuk. Muhteşem karelerine bayılacaksınız.

Sosyal medyada fenomenliğiyle birlikte bugüne kadar yapmış olduğu iş girişimleriyle büyük övgüler alan Sıla Doğu’yu hiç bu kadar yakından tanıma fırsatınız olmamıştır. Tüm yalınlığı ile Evos severlerle…

Ayın diyetisyeni bölümümüzde son dönemde büyük ilgi gören Dr. Dyt. Tuğba Aydın bizlerle oldu. Büyük başarılara imza atan ünlü diyetisyenin tüyolarını kaçırmamanızı öneririz.

Lanu Parfüm markasıyla kokuların kraliçesi olarak adlandırılan Tuba Koca ile başarı hikayesini konuştuk. Koku deyip geçmeyin! Detaylar önemli…

Ayın doktoru bölümümüzde ünlü estetik ve plastik cerrahı Op. Dr. Mustafa Nihat Koç ile estetik adına çok güzel bir söyleşi gerçekleştirdik. Dr.Musk kliniği detayları ile estetiğin bilinmeyenlerini konuştuk.

Ünlü estetik ve güzellik uzmanı yazarımız Songül Güney, Lazer epilasyon nedir dedi…

Berkin’in Gözünden bölümünde yazarımız Berkin Tuncar, Sardes antik kentini kaleme aldı.

Milli sporcu yazarımız Enes Ünal, Kadınların fitness salonlarında yaptığı düşünce hatalarını anlattı.

Gezgin yazarlarımızdan Gezip Gelicez Hatice & Ertan, Güzel atlar diyarı olan Kapadokya gezilerini ve önerilerini paylaştılar.

Tuginin Gözünden bölümünde yazarımız Tuğana Akyürek, Yaşlanma ve demans adlı hastalıkla ilgili bilgilendirmesini kaçırmamanızı öneririz.

Anne ve bebek bölümü yazarımız Özlem Gökçe, Çocuklarda ateş ve VisioFocus hakkında öneride bulundu. Annelerin dikkatle okumasını tavsiye ederiz.

Life Style bölümü yazarımız Gülay Öztürk Karadağ, Kadının gücü dedi. Muhteşem bir röportajla sizlerle…

Bakmadan Gezme bölümümüzde Tuğçe Şen, Amasya gezisini en ince ayrıntısına kadar kaleme aldı. Gezmeyenler için bayılacağınız önerilerle sizlerle buluşuyor.

Başarılı iş kadını yazarımız Gülşah Sam, Korona günlerinde aşk’ı anlattı.

Yazarımız Duygu Yazıcı, Cilt bakım ipuçlarıyla muhteşem önerilerde bulundu.

Müzik bölümü yazarımız Kadri Karahan, Sonbaharın son şarkıları dedi…

Beslenme ve sağlık bölümü yazarımız Elif Gökçe Yazmacı, Farkındalıklı yeme ile hep fitsin dedi… Tavsiyelerini deneyimlemenizi öneririz.

Club Sporium, Gençlik ve spor adlı yazısı ile tavsiyelerini kaçırmayın.

Uzm. Dr. Murat Şener, Stentinizi nasıl alırdınız dedi. Stent’ler hakkında bilinmeyenleri kaleme alan Şener’e dikkatlice kulak verin deriz…

EVOS ANGELS KASIM SAYISINI OKUMAK İÇİN EVOSLAYIN!

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.