Eser ve Berfu Yenenler Ailesi

Eser ve Berfu Yenenler ailesi hakkında ilginç detaylar ve bilinmeyen gerçekler bu içeriğimizde! Yenenler ailesinin hayatı, kariyerleri ve daha fazlası burada!

Eser ve Berfu Yenenler Ailesi

Ünlü oyuncu ve sunucu Eser Yenenler (40) ile Miss Turkey 2015'in dördüncü güzeli seçilen Berfu Yenenler (29), 2019 yılında nikah masasına oturmuştu. Berfu Yenenler ile oyuncu ve sunucu Eser Yenenler, ilk evlatları Kuzey'i, evlendikleri sene kucaklarına almıştı. Çiftin, 2021 yılında ise oğulları Mete dünyaya gelmişti.

Baby Shower Açıklaması


Baby Shower Açıklaması

Mutlu evlilikleri devam eden çiftten Berfu Yenenler, YouTube kanalındaki programında her hafta yeni bir ünlü ismi ağırlıyor. Yenenler'in son konuğu, oyuncu Seda Bakan oldu.

Seda Bakan'ın Geleneksel Yaklaşımı


Seda Bakan'ın Geleneksel Yaklaşımı

"Ben gelenekselliğe çok düşkün bir insanım" diyen Seda Bakan, ailesinden beslendiğini ifade etti. Programda ikinci çocuğu için baby shower yerine mevlit yapmasıyla ilgili konuşan güzel oyuncu, şu ifadeleri kullandı: "Ben hiç baby shower falan... Ne o öyle herkesten hediye beklemek! Çok ayıp değil mi? Bu bir kere bizim kültürümüze aykırı. Ben kimseye bana hediye getirin diyemem. Eksikleri ben mi göndereceğim. Gelen zaten eli boş gelmiyor ki!"

Berfu Yenenler'in Görüşü


Berfu Yenenler'in Görüşü

Berfu Yenenler ise "Ben o kültürü hemen sahiplenirim! Ama doğru dolulukta gelmesi lazım kişilerin. Baby shower da zaten maliyetli oluyor" diye karşılık verdi.


Eser ve Berfu Yenenler Ailesi

Seda Bakan ve Ailesi


Seda Bakan ve Ailesi

Daha önce 'Behzat Ç.', 'Kardeş Payı', 'Mucize Doktor' gibi yapımlarda rol alan Seda Bakan, 2014 yılında Ali Erel ile nikâh masasına oturmuş, 2019'da kızı Leyla'nın dünyaya gelmesiyle ilk kez anne olma mutluluğu yaşamıştı. 38 yaşındaki Bakan, 2022 yılının eylül ayında ise Ela adını verdiği ikinci bebeğini kucağına almıştı.


Eser ve Berfu Yenenler Ailesi

Eser Yenenler'den Destek


Eser Yenenler'den Destek

Eser Yenenler, sosyal medya hesabından eşine gelen tepkilere karşı sessiz kalmadı. Ünlü isim paylaşım yaparak Berfu Yenenler'e destek verdi. Tanınan komedyen paylaşımında şu ifadeleri kullandı: "Baby Shower'a gönül vermiş herkesi Berfu Yenenler'e destek olmaya davet ediyorum. Gün birlik günüdür. #Berfuyenenleryalnızdeğildir"

  • Kaynak: Milliyet
Güncelleme Tarihi: 30 Nisan 2024, 18:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER