Stefan Kuntz'dan zorlu kura sonrası ilk açıklama

Ekonomi

A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz, 2022 Dünya Kupası Avrupa elemeleri play-off turunda Portekiz'le eşleşmemizin ardından açıklamalarda bulundu.

A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz, 2022 Dünya Kupası Avrupa elemeleri play-off turunda Portekiz'le eşleşmemizin ardından açıklamalarda bulundu. Alman hoca zor bir kura çektiğimizi belirtirken, "En zor yol C yoluydu, biz de oradayız. Ancak takım olarak, ekip olarak ben geldiğimden beri gördüklerim bana büyük bir umut veriyor. Bundan sonra neler yapabileceğimizi göreceğiz" ifadelerini kullandı.

A Milli Takım'ın, 2022 Dünya Kupası Avrupa elemeleri play-off turundaki rakibi Portekiz oldu. Ay-Yıldızlı ekip, Portekiz'i geçmesi durumunda sahasında İtalya-Makedonya maçının galibiyle oynayacak. Zorlu kurayı değerlendiren A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz, "Ben geldiğimden beri gördüklerim bana umut veriyor" dedi.

"BUNDAN SONRA NELER YAPABİLECEĞİMİZİ GÖRECEĞİZ"

Stefan Kuntz eşleşmelere ilişkin yaptığı açıklamada, "En zor yol C yoluydu, biz de oradayız. Ancak takım olarak, ekip olarak ben geldiğimden beri gördüklerim bana büyük bir umut veriyor. Bundan sonra neler yapabileceğimizi göreceğiz" dedi.

 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.