Cezaevinden Firar Etmiş: Hırsız Çaldığı Bir Milyon Lirayı Sosyal Medyadan Paylaşınca Yakalandı

Genel

Aksaray’da 78 öbür suçtan kaydı bulunan cezaevi firarisi kişi, girdiği evden çaldığı 1 milyon lira değerindeki altın ile paraları, sosyal ağ hesabından paylaşınca saklandığı çatıda yakalandı. Hacılar Harmanı Mahallesindeki bir evden 1 milyon lira değerinde ziynet eşyas

Aksaray’da 78 öbür suçtan kaydı bulunan cezaevi firarisi kişi, girdiği evden çaldığı 1 milyon lira değerindeki altın ile paraları, sosyal ağ hesabından paylaşınca saklandığı çatıda yakalandı.


Hacılar Harmanı Mahallesindeki bir evden 1 milyon lira değerinde ziynet eşyası ve bir arz para çalınması üstüne Asayiş Şubesi ekipleri alıştırma başlattı. Emniyet kamera görüntülerinden şüphelinin Halil İbrahim A. olduğu belirledi.

sosyal ağ hesabından paylaşınca yakayı ele verdi


sosyal medya hesapları takibe alınan belirsiz, sayfasından çaldığı paralar ile ziynet eşyalarının fotoğrafını paylaştı. Altınkaya köyünde bir evde olduğu tespit edilen güvenilmez saklandığı çatıda yakalandı.

Cezaevinden firar etmiş


Sincan Cezaevi'nden geçen ocak ayında firar ettiği ve hakkında 11 sene kesinleşmiş hapis cezası olduğu öğrenilen Halil İbrahim A., Aksaray Adliyesi’ne götürülürken, yakınları gazetecilere saldırdı.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.