CNN Yayınına Bağlanan Gazeteciden Polis Şiddeti Yorumu: 'Bu Gibi Dehşet Görüntüleri Ben Türkiye’de Gördüm'

Genel

CNN’de ABD’de yaşanan gösterilerde uygulanan polis şiddetini yorumlayan gazeteci Alexander Marquardt, yaşananları “korkunç” olarak yorumladı ve 'bu gibi korkunç görüntüleri ben Türkiye’de gördüm' dedi.Emekli asker Russel Honore ise Trump'ın boş kilisede verdiği poz hakkı.

CNN’de ABD’de yaşanan gösterilerde uygulanan polis şiddetini yorumlayan gazeteci Alexander Marquardt, yaşananları “korkunç” olarak yorumladı ve 'bu gibi korkunç görüntüleri ben Türkiye’de gördüm' dedi.

Emekli asker Russel Honore ise Trump'ın boş kilisede verdiği poz hakkında da Türkiye benzetmesi yaptı. 


CNN'e ABD'de yaşananları eleştirmek için Türkiye’de Yolculuk Direnişine, Darı’daki protestolara ve İsrail-Filistin hattındaki çatışmalara şahit olan muhabir Alexander Marquardt katıldı.

'Bunlar kıyaslanmak isteyeceğimiz ülkeler yok'

'Bunlar kıyaslanmak isteyeceğimiz ülkeler değil' 'Bunlar kıyaslanmak isteyeceğimiz ülkeler yok'
ABD’de yaşananları “dehşet” olarak yorumlayan Marquardt, “Bu gibi korkunç görüntüleri ben Türkiye’de gördüm, Mısır’da gördüm, İsrail-Filistin arasında gördüm. Bunlar kıyaslanmak isteyeceğimiz ülkeler yok" yorumunda bulundu.

Yayına bağlanan emekli asker Russel Honore'da aynı bir benzetme yaptı


Daha daha sonra sunucunun programa bağlanan emekli askere sorduğu “Başkanın, federal askerleri, başkentin ortasında bir sokağı protestoculardan arındırıp, kapalı kilisede incille resim çektirebilmek için kullanmasına ne diyorsunuz?” sorusuna emekli asker: “Bir lahza Türkiye’den bir kare izliyorum sandım” yorumunu yaptı.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.