Ajda Pekkan Konseri için Heyecan Dorukta

Ajda Pekkan hayranları için unutulmaz bir gece! Ajda Pekkan Konseri için biletler tükenmeden hemen satın alın. Heyecan dorukta!

Ajda Pekkan Konseri için Heyecan Dorukta

Ajda Pekkan, 12 Haziran’da Beşiktaş Stadyumu’nda gerçekleştireceği muhteşem konser için heyecanla hazırlıklarını sürdürüyor. Önceki gün sahne arkasında yaklaşık 150 kişilik ekibiyle bir araya gelen süperstar, konser detayları üzerinde titizlikle durdu. Menajeri Sedef Aygün, orkestra şefi Mustafa Haybat ve uzun yıllardır birlikte çalıştığı ekibiyle birlikte Beşiktaş Stadyumu’nda sahne kurulumu çalışmalarını denetledi.

Dev Sahne ve Görsel Şov Detayları


Dev Sahne ve Görsel Şov Detayları

Ajda Pekkan için Beşiktaş Stadyumu’nda 800 m2’lik dev bir sahne kuruluyor. Sahne, 500-600 bin dolarlık bir maliyetle hayata geçirilecek. Konserde her şarkı için özel LED ışıkları kullanılacak ve göz alıcı bir görsel şov sunulacak. Stadyumda bulunan uzak noktalardaki dinleyiciler ise dev ekranlar aracılığıyla konseri izleyebilecekler.

Ajda Pekkan’a konser sırasında Selda Bağcan, Nilüfer, Mazhar-Fuat, Işın Karaca, Hande Yener, Sıla, Cem Adrian, Mabel Matiz gibi ünlü isimler eşlik edecek. Pekkan, bu sanatçı dostlarının kendisiyle aynı sahneyi paylaşacak olmasından dolayı büyük heyecan duyduğunu belirtti.

Dev bir orkestra eşliğinde sahne alacak olan Ajda Pekkan, 40 bin kişiye unutulmaz bir müzik ziyafeti sunacak. Konserin biletleri ise hızla tükenmekte olup, Bubilet, Biletinial, Iticket, Passo ve Biletix gibi platformlardan temin edilebilir.

BİLETLERİ TÜKENMEK ÜZERE
  • Sanatçılar: Selda Bağcan, Nilüfer, Mazhar-Fuat, Işın Karaca, Hande Yener, Sıla, Cem Adrian, Mabel Matiz
  • Giysi Değişikliği: Konserde 4 farklı Burcu Sedef imzalı kostüm giyecek.
  • Diğer İsimler: Mert Demir, Semicenk, Motive, Norm Ender ve Korosu, Dolapdere Bing Gang

Devrim yapmayı düşünüyorum

Ajda Pekkan, “Aramızda Kalmasın” programında bir buçuk ayda sıkı bir diyete girerek 3 kilo verdiğini ve konserde 4 farklı kostümle sahne alacağını açıkladı. Sanatçı, kardeşi Semiramis Pekkan’ın mini etek giyimine yönelik sözleri hakkında da, “Yine devrim yapmayı düşünüyorum. Marka değerime uygun şekilde sahnede giyineceğim. Kendi başıma olduğum zamanlarda ise istediğim gibi giyinebilirim” dedi.

Güncelleme Tarihi: 22 Mayıs 2024, 17:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER