Büyük Gün ve Duygusal Anlar

Büyük gün geldi ve duygusal anlar yaşanıyor! Özel anların tadını çıkarırken duygularınızı keşfedin. Sevdiklerinizle birlikte yaşayacağınız unutulmaz anlar için hazır olun.

Büyük Gün ve Duygusal Anlar

İlk Anların Büyüsü


İlk Anların Büyüsü

Belki de "mutluluktan ağlamak" deyiminin en üst noktasıdır o an. Kimi anne ve babalar öylesine kendilerini kaptırırlar ki bu duyguya bazen gözyaşları dinmek bilmez. Üstelik ünlü ya da sıradan, kim olursa olsun bu durum değişmez. Bir anne ve baba çocuğunu, eğitiminin bu önemli aşamasında izlediğinde duygularına ve gözyaşlarına hakim olamaz.

Jennifer Garner ve Ben Affleck'in 10 yıl süren evliliklerinden dünyaya gelen ilk göz ağrıları Violet, liseden mezun oldu. Affleck ile yuvası çoktan dağılsa da üç çocuklarının hatırına sık sık görüşen ve hatta zor günlerde birbirlerine destek olan eski çift, geçtiğimiz gün büyük bir mutluluk yaşadı.

Annenin Varlığı


Annenin Varlığı

O törende babası Ben Affleck görünürde yoktu ama Violet'in annesi Jennifer Garner, bütün kalbi, ruhu ve bedeniyle oradaydı. Mutluluktan ağladığı anları da kızının liseden mezun olmasının coşkusunu da sosyal medya hesabından kare kare paylaştı Garner.


Büyük Gün ve Duygusal Anlar

Geçmişin İzleri


Geçmişin İzleri

Jennifer Garner ile Ben Affleck, 2005 yılında evlendi ve 2018 yılında ayrıldılar. Affleck'in karısı Jennifer Garner'(ı, çocuklarının dadısıyla aldattığı ileri sürüldü. Çift, evliliklerini kurtarmak için her yolu denedi. Hatta birlikte tatile bile gittiler. Ama olmadı. Sonunda yollarını ayırmaya karar verdiler.

Jennifer Garner ile eski eşi Ben Affleck'in Violet'ın yanı sıra Seraphina ve Samuel adında iki çocuğu daha bulunuyor.

Güncelleme Tarihi: 22 Mayıs 2024, 17:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER