'Gece Kartalları' İş Başında: 6 Bekçiden Bir Vatandaşa Tartışma Yaratan Müdahale

Genel

'Gece Kartalları' yakıştırması yapılan bekçilerin bir vatandaşa orantısız şekilde müdahale ettiği anları gösteren video sosyal medyada gündem olmuş durumda.  Twitter'da @derdinisev adlı bir kullanıcı "Kahraman Türk bekçileri maske takmayan teröristi ne güzel etkisiz hale ge.

'Gece Kartalları' yakıştırması yapılan bekçilerin bir vatandaşa orantısız şekilde müdahale ettiği anları gösteren video sosyal medyada gündem olmuş durumda. 


Twitter'da @derdinisev adlı bir kullanıcı "Kahraman Türk bekçileri maske takmayan teröristi ne güzel etkisiz hale getirmiş değil mi?" notunu düşerek bu görüntüleri paylaştı.

Görüntülerde altı bekçinin bir kişiyi önce yere yatırdığı ardından da hırpaladığı görülüyor.

Görüntülerde altı bekçinin bir kişiyi önce yere yatırdığı ardından da hırpaladığı görülüyor. Görüntülerde altı bekçinin bir kişiyi önce yere yatırdığı ardından da hırpaladığı görülüyor.

Görüntüleri paylaşan kullanıcı, bekçilerin orantısız müdahalesine maruz kalan vatandaşın şikayetçi olacağını da yazdı.


Görüntüler sosyal medya kullanıcılarının tepkisine neden oldu






Ters Tepmişti: 'CHP Yalan Üretim Merkezi' Videosunu Erdoğan Kaldırttı İddiası - Bakan Karaismailoğlu'ndan 'İkizdere' Açıklaması: Marjinal Gruplar Ortalığı Karıştırıyor - AKP'li Ahmet Sorgun'a Göre İntiharların Nedeni 'Ekonomi' Değil, 'Eş Problemi'
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.