Marmaris'ten Müjdeli Haberi Belediye Başkanı Verdi: 'Yangın Nihayet Son Buldu'

Genel

Muğla Marmaris'te 29 Temmuz'dan bu yana devam eden orman yangınlarının söndürüldüğünü belediye başkanı Mehmet Oktay duyurdu. Oktay, Twitter hesabından paylaştığı videoya şu notu ekledi:"Değerli yurttaşlarım, yangın nihayet son buldu ve soğutma çalışmaları  başladı.

Muğla Marmaris'te 29 Temmuz'dan bu yana devam eden orman yangınlarının söndürüldüğünü belediye başkanı Mehmet Oktay duyurdu.


Oktay, Twitter hesabından paylaştığı videoya şu notu ekledi:"Değerli yurttaşlarım, yangın nihayet son buldu ve soğutma çalışmaları  başladı. Bu süreçte yüreği bizimle atan herkese teşekkür ederiz. Bundan sonra hep birlikte yaralarımızı saracağız. Marmarisimizi tekrar güzel  ünlerine kavuşturacağız. __Hepimize çok büyük geçmiş olsun." Günlerdir Marmaris'te İnsanlara Yardım Eden Şahan Gökbakar'ın Evinin Etrafını Saran Yangın Söndürüldü - TRT Haber Ekibine Marmaris'te Tepki: 'Doğru Haber Verin, Bizi Çekin Biz Anlatalım!' - Marmaris'teki Yangını Başlatan Çocukların İfadesi: 'Kitap Yakıyorduk, Bir Anda Alev Çoğaldı'
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.