MHP'li Belediye Başkanından AKP'li İlçe Başkanına İkizdere Tepkisi 'Seçmeninize İhanet Ettiniz'

Genel

MHP'li İkizdere Belediye Başkanı Hakan Karagöz, taş ocağına karşı yapılan eylemlere "HDP ve PKK provokasyonu" diyen AKP'li İlçe Başkanı Mustafa Havuz'a tepki gösterdi.

MHP'li İkizdere Belediye Başkanı Hakan Karagöz, taş ocağına karşı yapılan eylemlere "HDP ve PKK provokasyonu" diyen AKP'li İlçe Başkanı Mustafa Havuz'a tepki gösterdi. Havuz'un verdiği bilgilerin yanlış olduğunu belirten Karagöz, "Sizler bir yerlerden emir almadan maalesef seçmeninize ihanet edip sahaya gelmediniz, gelemediniz" dedi.


Rize İkizdere'de yapılması planan taş ocağı nedeniyle köylülerin yaptığı eylemler devam ederken, AKP İlçe Başkanı Mustafa Yavuz, köylülerin eylemiyle ilgili "HDP ve PKK provokasyonu" dedi. Olay Rize isimli yerel sitede yer alan habere göre, Havuz yaptığı açıklamada bölge halkının kışkırtıldığını ve vatandaşın yanlış yönlendirildiğini savundu ve taş ocağıyla ilgili bazı belgeler paylaştı.

"Verdiğiniz bilgiler yanlış ve taraflı"


MHP'li İkizdere Belediye Başkanı Hakan Karagöz de AKP'li Havuz'a Facebook hesabından yanıt verdi. Karagöz, şöyle dedi:"Sizinle Cumhur İttifakı'na zarar vermemek için polemikten uzak kalmak istiyorum ancak üslubunuz ve verdiğiniz bilgiler yanlış ve taraflı. Bizler burada tarafımız belli, İkizdere’den tarafız, vatandaştan tarafız, coğrafyamızdan tarafız. Bizler daha ilk günden beri vatandaşımızın yanındaydık, dertlerini dinledik ulaşabildiğimiz yetkililere ulaşmaya çalışıyorduk. Sizler bir yerlerden emir almadan maalesef seçmeninize ihanet edip sahaya gelmediniz, gelemediniz. Sahayı sizler boş bırakıp HDP & CHP'lilere bıraktınız kendi hatanızı şimdi bizlerin üzerinden yavuz hırsız misali bizlerden, özellikle şahsımdan çıkartmaya çalışıyorsunuz. Yanlış ve yalan beyanlar ile bir yerlere varılmaz. Bundan sonra gelişecek olaylar için ders olsun bu olay da algınızı yüksek tutup tarafınızı yanlış doğru sahada belirtirsiniz inşallah."
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.