Sosyal Medya Fenomeni Pucca Gözaltına Alındı: 'Random Ne Var Ne Yoksa Şikayet Etmişler'

Genel

Geçtiğimiz yıllarda bir paylaşımı nedeniyle hapis cezasına çarptırılan sosyal medya fenomeni 'Pucca', bir kez daha gözaltına alındı.

Geçtiğimiz yıllarda bir paylaşımı nedeniyle hapis cezasına çarptırılan sosyal medya fenomeni 'Pucca', bir kez daha gözaltına alındı. Yaptığı paylaşımların şikayet edildiğini söyleyen Pucca, "Random ne var ne yoksa şikayet etmişler resmen. Nasılsa biri tutar diye" dedi.


Twitter'ın 'Pucca' takma adıyla tanıdığı Pınar Karagöz, yaptığı paylaşımla gözaltına alındığını duyurdu:"Az önce kapıya iki polis geldi, şu an emniyete gidiyoruz beraber. Sebebini de söylemiyorlar. Hakkımda hayırlısı..." 

Karagöz'ün paylaşımları





Emniyette ifade veren Karagöz, neden gözaltına alındığını böyle aktardı.


Karagöz'ün şikayet edilen Temmuz 2020 tarihli paylaşımındaki ifadeler:"O kadar eşcinselli dizi izledim, film üstüne film izledim yok yok yok! Hala erkek denen aşağılık, karaktersiz cinsiyetten hoşlanıyorum!"

Karagöz'ün şikayet edilen paylaşımına bir avukatın tepkisi



Karagöz daha önce de sosyal medya hesabından mizahi amaçla yaptığı yaptığı paylaşım nedeniyle, ‘uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanılmasını özendirme’ suçundan hakkında açılan davada 5 yıl 10 ay hapis cezası ve 66 bin 660 TL adli para cezasına çarptırılmıştı.


Pucca'ya Hapis Şoku! Attığı Tweet Yüzünden 7 Yıl Hapis Cezasına Çarptırılan Pucca İsyan Etti
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.