Kaan Taşaner: Setlerde Yaşanan Oyuncular Arasındaki Küslükler

Kaan Taşaner'in rol aldığı setlerde yaşanan oyuncular arasındaki küslüklerin perde arkasını keşfedin. Drama ve gerilim dolu anların hikayesi burada!

Kaan Taşaner: Setlerde Yaşanan Oyuncular Arasındaki Küslükler

Kaan Taşaner: "Setlerde Yaşanan Oyuncular Arasındaki Küslükler Her Sette Yaşanan Şeyler"


Kaan Taşaner:

Kanal D'de 2010-2012 yılları arasında seyirciyle buluşan 'Fatmagül'ün Suçu Ne?' dizisiyle adını duyuran Kaan Taşaner, Bebek'te görüntülendi. Eczaneden çıktığı sırada boğazının gıcıklandığını belirten oyuncu, "Bir pastil aldım, biraz rahatsızlandık" dedi. Setlerde yaşanan oyuncular arasındaki küslükler hakkında konuşan Taşaner, "Bunlar her sette çoğu zaman yaşanan şeyler. İşte profesyonellik burada devreye giriyor" şeklinde açıklamalarda bulundu.


Kaan Taşaner: Setlerde Yaşanan Oyuncular Arasındaki Küslükler

"Benim Henüz Başıma Gelmedi"
45 yaşındaki oyuncu, "Benim henüz başıma gelmedi. Ben herkesle iyi geçinirim. Bazen insanlar birbirini yeterince sempatik bulmayabilirler. Empati kurmayabilirler. Ben hiç yaşamadım ama" dedi.

"Hem Katılıyorum, Hem Katılmıyorum"
Geçtiğimiz günlerde Nejat İşler'in Türk dizilerinde yabancı işlere olan eleştirisine değinen Taşaner, "Hem katılıyorum hem katılmıyorum. Yabancı işler konusunda söyledikleri doğru. Biz çok fabrikasyon bir iş yapıyoruz. Dizilerin süreleri yıllardır konuştuğumuz ayrıntılar. Benim tanıdığım yazarlar zaman zaman bundan şikayet ediyorlar. Onlar da kendi özgün hikayelerini yazmak istiyorlar" şeklinde konuştu.

"Zamana İhtiyaç Var"
"Üretim biraz lüks bir iş. Bunun için zamana ihtiyaç var. Biz bu koşturmacanın içinde galiba bunun için yeterince zaman bulamıyoruz. Vakit olmayınca bizler de bu handikaplara yakalanabiliyoruz" diyerek sözlerini noktaladı.


Kaan Taşaner: Setlerde Yaşanan Oyuncular Arasındaki Küslükler

Kaynak: Milliyet

Güncelleme Tarihi: 02 Mayıs 2024, 08:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER