Hazal Kaya’dan annelik itirafı

Hayattan

Kendisi gibi oyuncu olan Ali Atay’la geçtiğimiz yıl evlenen Hazal Kaya, Kasım ayında da oğlu Fikret Ali kucağına almıştı.

Kendisi gibi oyuncu olan Ali Atay’la geçtiğimiz yıl evlenen Hazal Kaya, Kasım ayında da oğlu Fikret Ali kucağına almıştı. Analık süreciyle ilgili açıklamalarda bulunan oyuncu, "İlk iki ay hiç yardım almadan kendim büyütmeye çalıştım. Delilikmiş! Mutlaka takviye alın. Çocuk o kadar kimsesiz büyütülecek bir şey yok." dedi

Anneler Günü’nde ilk önce oğlunun yüzünü bildiren Hazal Kaya, Birleşik Milletler Nüfus Fonu'nun sosyal ağ hesabı üzerinden canlı yayınına katıldı. Kaya anneliğe dair soruları yanıtladı.

“ÇOCUK O KADAR TEK BAŞINA BÜYÜTÜLECEK BİR ŞEY DEĞİL”

Ben annelikle ilgili sorulara cevap vermekte çekiniyordum. Çünkü incitmekten korktuğum fazla önemli bir kadın grubu var. Anne olmayı tercih etmeyenler, anne olmakla ilgili güçlük çekenler falan. Sonradan konuştukça pek güzel geri dönüşler aldım ancak, “Evet, bu konuda deneyimlerini paylaşmalıyım” dedim.

Fikret doğmadan önce çok fazla şey okudum. Hamilelik sürecinin son ayına girdiğimde başarabilirim sanmıştım. İlk iki ay hiç destek almadan kendim büyütmeye çalıştım. Delilikmiş! Mutlaka takviye alın. Çocuk öyle tek başına büyütülecek bir şey yok.

Kadınlara “takviye almadan çocuk bakabilmelisiniz” baskısı çok yanlış. Benim yaptığımı yapmayın, tek başınıza çocuk bakmaya çalışmayın.

“TELAŞ ETMEYİN TADINI ÇIKARIN”

Bugün makyajsız bir fotoğrafımı paylaştım. Çünkü “kilo vermem gerekli, çok iyi görünmem lazım” baskısını öncelikle çok hissettim. Seri kilo belirlemek, makyajlı gözükmek bir başarıymış gibi çok acele ettim. Ama daha sonra dedim fakat; yeniden ne vakit kilo alabilirim ki ben? Ne dek iyi göründüğünüz yok, ne kadar iyi hissettiğiniz kayda değer olan. Acele etmeyin, tadını çıkarın.

İLGİLİ HABERHazal Kaya'dan Anneler Günü'ne özel bir birincil!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.