Ünlü Komedyen Russell Brand ve Cinsel Taciz İddiaları

Ünlü komedyen Russell Brand'in cinsel taciz iddialarıyla karşı karşıya kalmasıyla ilgili detayları öğrenin. Olayın perde arkasındaki gerçekleri bu makalede bulabilirsiniz.

Ünlü Komedyen Russell Brand ve Cinsel Taciz İddiaları

Bu korkunç cinsel taciz, cinsel şiddet hatta tecavüz iddialarının ardı arkası yıllardır kesilmek bilmedi. Gösteri dünyasının o güne kadar sevilen ve sayılan isimlerinden bazıları hakkında ortaya akla hayale gelmeyen suçlamalar yapıldı.


Ünlü Komedyen Russell Brand ve Cinsel Taciz İddiaları

Russell Brand Vaftiz Edildi


Russell Brand Vaftiz Edildi

Bu ifşaların son sonuncularından biri de ünlü İngiliz komedyen ve oyuncu Russell Brand’e yönelikti. Geçen eylül ayında ortaya atılan iddialardan sonra gözden düşen ünlü yıldız dün sosyal medya hesabından yaptığı tuhaf açıklamayla bir kez daha gündemde.


Ünlü Komedyen Russell Brand ve Cinsel Taciz İddiaları

İddialar ve Brand'in Tepkisi


İddialar ve Brand'in Tepkisi

Russell Brand, Thames Nehri'nde vaftiz edildiğini açıkladı ve bu deneyimin kendisini “değiştirdiğini” ve “dönüştürdüğünü” sözlerine ekledi. Instagram takipçilerine vaftiz sürecinin “inanılmaz” ve “derin” olduğunu söyledi ve kendini dine teslim ettiği için çok minnettar olduğunu belirtti.

Russell Brand'in Geçmişteki İddiaları


Russell Brand'in Geçmişteki İddiaları

Hakkında yürütülen soruşturma 2006-2013 yılları arasında Russell Brand'in şöhretinin zirvesinde olduğu dönemde dört kadının tecavüz, cinsel saldırı ve taciz suçlamalarını ortaya çıkarmıştı. İngiliz polisinin sorguladığı ünlü komedyen tüm suçlamaları şiddetle reddetti. Brand, katıldığı bir yayında bu iddiaların ortaya çıktığı sırada küçük oğlunun kalp ameliyatı geçirmekte olduğunu söylemişti.

Gösteri dünyasından birçok ünlü kadınla ilişkiler yaşayan Brand ilk evliliğini ünlü şarkıcı Katy Perry'yle yapmıştı. 2017'de ikinci kez evlenen ünlü oyuncunun bu evlilikten bir kızı bir de oğlu oldu.

Birden fazla kadın ünlü oyuncuyla ilgili olarak cinsel taciz iddiasında bulunmuş, içlerinden bir tanesi Russell Brand'in kendisiyle 16 yaşındayken, reşit olmadığını bildiği halde ilişkiye girmek için zorladığını söylemişti.

Russel Brand "başına gelenlerin" geçmişteki yaşam tarzının sonucu olduğunu söylüyor. “Çok ama çok rastgele ilişkiye girerek kendimi son derece savunmasız bir konuma soktuğumun farkındayım. Bu benim onayladığım türden bir davranış değil ve kesinlikle şu anda yaşayacağım şekilde de değil” diyen ünlü komedyen suçlamaları “Geçmişte yaşadığım oldukça aptalca yaşam tarzının sonuçları” olarak tanımlamış ancak iddiaları reddetmişti.

Güncelleme Tarihi: 30 Nisan 2024, 10:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER