Cihan ve Nehir'in Hasreti

Cihan ve Nehir'in Hasreti, aşkla dolu bir öyküyü anlatıyor. İki aşık arasındaki uzun ayrılığın özlem dolu hikayesini keşfedin. Aşk, hasret ve umutun buluştuğu duygusal bir serüven.

Cihan ve Nehir'in Hasreti

Cihan (Özgür) ve Nehir yılların verdiği hasreti sarılarak giderdi. Dilber ve Yıldız, Zerre'nin çaldığı parayı fark edince perişan oldu. Nehir, babalarıyla görüşmemesi için Cihan'ı uyardı. Abla kardeş konuşurken Azem aradı. Cihan ablasının isteği üzerine telefonu açmadı.

Necmi'nin Aşk Acısı


Necmi'nin Aşk Acısı

Aleyna, Necmi'yi ayarak onu kurtarmasını istedi. Reyyaz durumdan şüphelenmeye başladığında, Aleyna yakın tavırlarıyla aklını karıştırdı. Nusret eski zamanlardan bahsederek Necmi'yi uyardı. Arcan annesiyle konuşmak için yanına geldi. Mahun oğlunun sevgisini görse de evlenmelerini istemediğini tekrardan belirtti.

NECMİ AŞK ACISI ÇEKİYOR

Arcan annesiyle konuşmak için yanına geldi. Mahun oğlunun sevgisini görse de evlenmelerini istemediğini tekrardan belirtti.


Cihan ve Nehir'in Hasreti

'OLDUĞUN GİBİ DEĞİL OLMAK İSTEDİĞİN GİBİ GÖRÜN'


Cihan ve Nehir'in Hasreti

Reyyaz, Cihan'ı pahalı bir kıyafet mağazasına getirerek, "İnsanlar bildiğinden çok gördüğüne inanır. Bu da olduğun gibi değil olmak istediğin gibi görün demektir" dedi.


Cihan ve Nehir'in Hasreti

'HESABI BEN ÖDERİM'

Dilber, Zahir'in çıktığını Azem'e söyledi. Azem de, karşısına çıkıp çıkmadığını sordu. Dilber, "Sen keyfini bozma ya hocam. Hesabı ben öderim." dedi.

CİHAN BABASINDAN KAÇIYOR

Zahir otele gelerek boş oda sordu. Nusret, Sırat'ın takıldığı kahvehaneye gelerek Reyyaz'ın öldürmeyerek büyük bir hata yaptığını belirterek beraber çalışabileceklerini söyledi.

DİLBER NEYE UĞRADIĞINI ŞAŞIRDI


Cihan ve Nehir'in Hasreti

Dilber kapıyı açınca yerde boncuktan yapılmış kuş bulunca Azem'in hediyesi sandı. Aşağı inerken karşısına çıkan İzzet, ağzı kulaklarındaki Dilber'den hole bakmasını istedi. Holde Zahir'i gören Dilber neye uğradığını şaşırdı.

NEHİR'LE AZEM AYNI MEKANDA


Cihan ve Nehir'in Hasreti

Necmi gizlice Reyyaz'ın evine geldi. Aleyna canı sıkıldığı için camdan dışarı bakarken Necmi görerek bir bahaneyle dışarı çıktı. İkili bir süredir ayrı kalmanın özlemini yakınlaşarak giderdi. Arcan ile Nehir yemek yerken Piraye, Ayça ve Azem yemek yemeye geldiler.

Güncelleme Tarihi: 17 Mayıs 2024, 00:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER