Erkenci Kuş 4. yeni bölüm fragmanı (1. ve 2. fragman) izle - Erkenci Kuş yeni bölüm fragman ve özeti

Erkenci Kuş 4. yeni bölüm fragmanı (1. ve 2. fragman) izle - Erkenci Kuş yeni bölüm fragman ve özeti

Erkenci Kuş 4. yeni bölüm fragmanı (1. ve 2. fragman) izle - Erkenci Kuş yeni bölüm fragman ve özeti

Erkenci Kuş ekranlara geldiği günden beri seyircinin ilgisini çekmeyi başardı. Heyecan dozu giderek artan dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Geçtiğimiz Salı günü ekranlara gelen olan dizide başrolleri son dönemin gözde genç oyuncularından Demet Özdemir ve Can Yaman paylaşıyor. Peki bu hafta son bölümde neler oldu? 4. yeni bölüm fragmanlarında neler var? Yeni bölüm fragmanında Sanem Can'ı içten içe kıskanmaktadır ancak bunu kendine bile itiraf edemez. Bunun için de Can'a ters davranmaya başlayan Sanem'e Can nasıl tepki verecek? Sanem Emre'nin 'ajan sen olacaksın' demesi üzerine işler nasıl karışacak? İşte Erkenci Kuş 4. yeni bölüm fragmanları ve özeti... Ayrıca aşağıdaki linke tıklayarak son bölümü de izleyebilirsiniz.

ERKENCİ KUŞ 4. BÖLÜM ÖZETİ

Erkenci Kuş 4. yeni bölüm fragmanında Sanem'i,n parmağında bir yüzük gören ajanstakiler 'Sanem evleniyor' diye herkese yayar. Peki Sanem'in parmağındaki yüzüğün sırrı ne? Diğer yandan, Sanem içten içe Can'ı kıskanmaktadır ancak bunu itiraf edemez. Çünkü henüz kendine bile itiraf edememiştir. Can'a nasıl etsin! Bu durumun üzerini örtmek kurtulmak için de Can'ı tersler. Can çok içerler. Karar verirler. Sanem, Can’ın özel hayatına karışmayacak. Can da Sanem’in! İşlerinin gerektirdiği dışında başka hiçbir sözcük geçmeyecek aralarında. Peki bu mümkün olabilecek mi?

Yeni bölümde diğer gelişecek olaylar ise şöyle.. Nihat, bakkalı Çakal İhsan’a devrederek aldığı paralarla, Toptancı Halil’e borcunu kapatmak ister. Sanem’in o borcu ödediğini öğrendiğinde şok geçirir. Önemli bir müşteri o hafta ajansı denetlemeye gelecektir. Aylin de Emre’nin yardımıyla denetimi baltalamanın ve markayı kapmanın derdine düşer. 

Erkenci Kuş son bölümü ise aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

ERKENCİ KUŞ 3. SON BÖLÜMÜ

ERKENCİ KUŞ 3. SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Erkenci Kuş 3. son bölümde heyecanlı sahneler yaşandı. Canların evindeki partide havuza düşen Sanem, kıyafetlerini kurutucudan alıp giyene kadar akla karayı seçer. Diğer yandan, ünlü manken Arzu Taş, büyük bir markanın yüzü olmuştur. Onunla çalışan ajans, kallavi bir müşteriye de kavuşacaktır. Arzu, Fikr-i Harika ile çalışmayı tercih eder ama Aylin’in tehditini elbette hesaba katmamıştır. Sanem, kendini hiç beklemediği bir görevin içinde bulur. Can'la yalnız kalan Sanem, kendini bile şaşırtacak şeyler yaşayacaktır. 

erkenci kuş yeni fragman, erkenci kuş yeni bölüm fragmanı, erkenci kuş, erkenci kuş 4. bölüm yeni bölüm fragmanı, erkenci kuş 3. son bölüm, erkenci kuş 4. bölüm yeni fragman izle

Güncelleme Tarihi: 14 Temmuz 2018, 23:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER