Gelinim Mutfakta 116. Bölüm Fragmanı yayında| Gelinler arasındaki gerginlik, kayınvalidelere de yansıyor! (27 AĞUSTOS)

Gelinim Mutfakta 116. Bölüm Fragmanı yayında| Gelinler arasındaki gerginlik, kayınvalidelere de yansıyor! (27 AĞUSTOS)

Gelinim Mutfakta 116. Bölüm Fragmanı yayında| Gelinler arasındaki gerginlik, kayınvalidelere de yansıyor! (27 AĞUSTOS)

Gelinim Mutfakta 116. Bölüm Fragmanı yayında| Gelinler arasındaki gerginlik, kayınvalidelere de yansıyor! (27 AĞUSTOS) Kanal D'nin ilgiyle takip edilen yarışma programı Gelinim Mutfakta 116. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. 27 Ağustos'ta ekranlara gelecek olan yeni bölümde gelinler arasındaki gerginlik artıyor. Gelinim Mutfakta'nın son yayınlanan bölümünde haftanın birincisi ve elenen gelin ile kayınvalide belli oldu. Rekabetin her hafta daha da kızıştığı Gelinim Mutfakta'da Özlem ve Ezgi arasında gerlimli dakikalar yaşandı. Bölümün sonunda ise şok bir ayrılık yaşandı. Elenen yarışmacının dışında başka bir yarışmacı ve kayınvalidesi de elenmek istediğini söyledi. Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim oldu? Gelinim Mutfakta 116. yeni bölüm fragmanı ve detaylar haberimizde..

GELİNİM MUTFAKTA 116. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Gelinim Mutfakta 116. Bölüm Fragmanı yayında! Gelinim Mutfakta'da gelinler arasındaki gerginlik, kayınvalidelere de yansıyor! 

Gelinim Mutfakta 116. Bölüm Fragmanı, Gelinim Mutfakta 116. yeni Bölüm Fragmanı, gelinim mutfakta yeni fragman

Gelinler yarışıyor, kayınvalideler puanlıyor! Hangi yemek, hangi gelinin? Kimse bilmiyor! Bu yarışmada kendini elemekte var, birinci yapmakta!

GELİNİM MUTFAKTA HAFTANIN BİRİNCİSİ KİM OLDU? 

Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim oldu? Gelinim Mutfakta'da kim elendi? sorularının yanıtı, programın son yayımlanan bölümünde belli oldu. Rekabetin kızıştığı Gelinim Mutfakta'da Özlem'in, programa gelen gelin ve kaynanalardan en çok sevmedikleri kişiler olarak kendilerini söylemesine sinirlenen Ezgi tartışmanın hararetini yükseltti. Gelinim Mutfakta haftanın birincisi yapılan yemeklerin ve kayınvalidelerin oylamalarının ardından belli oldu. Gelinim Mutafakta'nın son bölümdeki birincisi Ezgi oldu. Birincinin belirlenmesinin ardından Nurten Hanım ve Özlem ailevi nedenlerden dolayı yarışmadan ayrılmak istediklerini söylediler. Elenen gelin ve kaynana ile geçtiğimiz hafta 2 yarışmacı veda etmiş oldu.

GELİNİM MUTFAKTA'DA KİM ELENDİ?

Gelinim Mutfakta son bölümde yine en az puan alan gelin ve kayınvalide yarışmaya veda etti. Gelin Betül ve Yıldız hanım en az puanı alarak yarışmaya veda etti.
 

Güncelleme Tarihi: 26 Ağustos 2018, 15:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER