Ekim 2019

Ekim 2019

OKUNMA REKORLARI KIRMAYA YİNE HAZIRIZ...

Ekim 2019 sayımız ile yine bomba gibi röportajlar ve içeriklerimizle sizlerleyiz.

Kapak yıldızımız Türkiye'nin en çok sevilen isimlerinden biri. Komedi deyince ilk akla gelen isimlerin başında olan ünlü oyuncu Gürgen Öz ile muhteşem bir röportaj gerçekleştirdik. Onu bu kadar net hiç tanımamıştınız.

Ayın ses sanatçısı bölümünde son dönemde oldukça çok dinlenen bir isim konuğumuz oldu. Güzelliğinin yanı sıra eşsiz sesiyle herkesi büyüleyen Cerem Onurluer'e bayılacaksınız.

Ayın başarı öyküsü bölümünde yapmış olduğu eserlerle herkeste ilgi odağı oluşturan ünlü ressam Buket Önyürü sizlerle. Resme olan ilgisi ve samimi röportajını keyifle okuyacaksınız.

Ayın diyetisyeni bölümünde Van'da yer alan ünlü diyetisyen Rahmi Ercan konuğumuz oldu. Online diyet ve diyet önerileriyle birlikte bugüne kadar bilinen doğru ve yanlışları konuştuk.

Güzellik uzmanı yazarımız Songül Güney Erzurumlu bu sayımızda BB Glow yaptırmak isteyenlere çok güzel önerilerde bulundu. Yaptırmak isteyenler için kaçırılmayacak bir konu.

Gezgin yazarlarımız Hatice & Ertan namı diğer Gezip Gelicez bu ay Çayeli'ni konu aldı. Oraya gitmek isteyenler veya gidemeyenler için muhteşem bir tanıtım ve önerileri yer alıyor.

Ünlü eğitmen yazarımız Gülşah Şam bu sayımızda Özgür Çocuk Mu? Kurallara Uyumlu Çocuk Mu? ile çocukları kaleme aldı. Bizce bu tavsiyeleri kaçırmamanızı öneririz.

Ünlü fotoğraf sanatçısı yazarımız Berkin Tuncar Ekim sayımızda Berkin'in Gözünden adlı bölümünde Oğul Filmi'ni anlattı. Filmin içeriğini ve oyuncularını görünce hayran kalacaksınız.

Yeni yazarlarımızda Oktay Biber Geçmişten Geleceğe adlı yazısıyla sizleri aydınlatıyor. Müdavimi olacağınız bir yazar sizlerle...


VE GÜMBÜR GÜMBÜR BİR EVOS ANGELS İÇİN BİZİ EVOSLAMAYI UNUTMAYIN... OKUMAK İÇİN EVOSLAYIN!
 

Güncelleme Tarihi: 09 Ekim 2019, 11:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER