Ekim 2023

Ekim Sayımızda Yine Rekora Koşuyoruz…

Ekim 2023

14. yılımıza girdiğimiz bu dönemde tüm Evos okurlarının bizleri bu kadar çok yüksek okunma oranına taşıdıkları için gururluyuz. Evos Canlar iyi ki varsınız…

Kapak yıldızlarımız bugüne kadar en çok dikkatleri üstüne çeken çok güzel bir aile… Yıllarını tiyatro, sinema ve TV’ye adayan her yaptıkları olay olan Pınar Dura Özer ve Cem Özer çifti. Onlara bugüne kadar sorulmayan her şeyi sorduk. Bir de onları bizlerin kaleminden tanıyın…

 Ayın başarı öyküsü bölümümüzde çok özel bir isim konuğumuz oldu. Her dediği ile dikkatleri üzerine çeken, yıllarını TV’ye adayan ünlü sunucu Gökay Kalaycıoğlu’nu bu kadar yakından tanıdığınızı sanmıyoruz. Samimi ve içten cevapları ile başarı hikayesini bir de onun dilinden dinledik. Büyük ivme ile ilerleyen Kalaycıoğlu sizlerle.

Ayın ses sanatçısı bölümümüzde muhteşem sesi ile sektörde çok hızlı bir şekilde ilerleyen Seda Mete bizlerle oldu. Sesi kadar kendisininde enerjisi ve güzelliği ile bayılacağınız bir çekim gerçekleştirdik. Onu daha yakından tanımaya ne dersiniz?

Küçük yaşlardan beri oyunculuk yolunda emin adımlarla ilerleyen Elif Ceren Balıkçı’nın bu dönemlere nasıl geldiğini merak etmeyen yoktur. Elif Ceren’in oyunculuk serüvenini ve dahasını sizlerle buluşturuyoruz.

Ünlü estetik ve güzellik koçu yazarımız Songül Güney, Güneşle gelen cilt lekelerine değindi.

Tuginin Gözünden bölümünde yazarımız Uzm.Psk.Tuğana Akyürek, İşyerinde kadınların yaşadığı sendromları kaleme aldı.

Bakmadan Gezme bölümümüzde Tuğçe Şen, Gorgonzo’nun leziz yemeklerini tanıttı.

Yazarımız Duygu Yazıcı, Zayıflama çay ve ilaçlarındaki tehlike dedi.

Beslenme ve sağlık bölümü yazarımız Uzm. Dyt. Elif Gökçe Yazmacı, Süper besinleri anlattı.

Müzik bölümü yazarımız Kadri Karahan, Cover Şarkılar dedi…

Kişisel gelişim ve yaşam koçu olan yazarımız Seda Yazmacı Yılmaz, Kendini resetleme zamanına değindi.

Avukat Sedef Selçuk, Aile hukukundaki yeni düzenlemeleri anlattı.

Ünlü Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi uzmanı yazarımız Op. Dr. Mustafa Nihat Koç, Yaz bitti şimdi bakım zamanı dedi.

Yeni yazarımız Cömert Yokuş dergimizin astroloji bölümüyle sizlerle olacak. Bu ay 2023’te terazi güneş tutulmasını kaleme aldı. Dikkatle okumanızı tavsiye ederiz.

Evo Holding YKBY Evrim Yaşlak’ın eşsiz doğum günü partisi sizlerle…
 

OKUMAK İÇİN EVOSLAYIN!

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER