Eylül 2018

Türkiye'nin en fenomenleri bu sayıda! Sosyal medya'da en çok takip edilen ve kitleleri kendine hayran bıraktıran, milyonlarca takipçisi olan isimler Eylü

Eylül 2018

Türkiye'nin en fenomenleri bu sayıda! Sosyal medya'da en çok takip edilen ve kitleleri kendine hayran bıraktıran, milyonlarca takipçisi olan isimler Eylül sayımızı uçurmaya geliyor! Kim bunlar, işte karşınızda!

Evlendiklerinden beri medyanın göz bebeği olan, çiçeği burnunda çifti Aydilge ve Utku Barış Andaç ile hiçbir yerde bulamayacağınız  kareler ve açıklamalarla gündeme bomba gibi düşecek bir röportaj sizleri bekliyor!

2 milyona yakın takipçisiyle, Instagram'da en çok takip edilen ve her paylaşımı milyonlarca beğeni alan Kızımsı Biri sayfasının sahibi Muhammet Taşdemir ile çok özel bir röportaj gerçekleştirdik. Sosyal medya'da fenomen olmak isteyen bu röportajı kaçırmasın!

O 1 milyona yakın takipçisiyle, Türkiye'nin en fazla takip edilen bayan sayfalarından birisi olan Kız Atasözü sayfasının sahibi Serhat Onar. Kendisiyle bu yolculuğa nasıl başladığını konuştuğumuz röportajımız çok ses getirecek...

Türkiye'nin son zamanlarda yetiştirdiği yegane oyunculardan, oynadığı sinema filmleriyle milyonları kendine hayran bıraktıran, komedyen Cem Gelinoğlu namı diğer Ali Kundilli ile başarı dolu hikayesini konuştuğumuz bu röportaj kaçmaz!

Anneler bu haber sizin için! Sosyal medya'nın en çok takip edilen anne yazarlarından, başarılı paylaşımlarla dikkat çeken ve yarım milyona ulaşan hayranıyla çok özel bir isim sizinle! Merve İpek Öztürk ile yeni annelerin izlemesi gereken yolları konuştuğumuz röportajımız çok ses getirecek.

Türk cemiyet hayatının yakın takipte olduğu, son gözde markalarından Alışveriş Arzusu markasıyla dikkatleri üzerine çeken Arzu Koruk ile başarılı iş hayatını konuştuğumuz çok özel röportaj sizlerle...

Başarılı sesi ve yorumuyla karşınızda ünlü sanatçı Banu Karaca röportajı sizleri bekliyor!

Uzun bir yazın arkasından yanmış ve yorulmuş bir cilt ile sezonu kapatmaya hazırlanıyoruz. Peki bu aşamada cildinizi nasıl toparlayacağınızı merak ediyorsanız Güzellik Uzmanı Songül Güney Erzurumlu bu konuyu enine boyuna bu ay sizler için derledi.

Milli sporcu yazarımız Enes Ünal, yazın uzun ara verip, tekrardan sağlıklı bir yaşama nasıl dönüldüğünü sizler için yazdı!

Gezelim Görelim bölümümüzde bu ay her zaman gördüğünüz, Bodrum'un simgesi yel değirmenlerini gözlerinize inanamayacağınız bir şekilde göreceksiniz.

EVOS ANGELS EYLÜL 2018 SAYIMIZI OKUMAK İÇİN EVOSLAYIN!

Güncelleme Tarihi: 01 Ekim 2018, 11:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER