Nisan 2020

Nisan 2020

Merakla Beklenen Özel Sayımız Yayında…

Her sayımız bir diğerinden daha dopdolu içeriklere Evos severler için buluşuyor. Özel sayımızda 8 röportajla sizlerin huzuruna geliyoruz. Kim mi bu isimler?

O yıllarını sanata adamış bir isim. Birçok projede onu görüp sevdiğiniz, özellikle Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Altan karakteriyle herkesi büyüleyen duayen Mehmet Çepiç kapak yıldızımız oldu. Kendisini hiç böyle görmemiştiniz. Hayranlarının bayılacağı bir röportaj sizlerle…

Ayın oyuncusu bölümümüzde Bir Zamanlar Çukurova dizisinin güzeller güzeli oyuncusu Selin Genç sizlerle.  Oyunculukla ilgili birçok konuyu konuştuk. Yakından tanımak isteyenler için kaçırılmayacak bir içerik.

Ayın iş kadını Gönül İnanır… Kendisi Türkiye’nin en tanınan güzellik sektörü ve eğitmenlerinin öncüsü. Onun akademisinden eğitim alanlar ve güzellik sektöründe nasıl ilerleneceğini merak edenler bu röportajı çok dikkatle okumalarını tavsiye ederiz. 

Ayın iş adamı Mono Cerrahi Hastanesi ve Estpoint yönetim kurulu başkanı Fatih Gültekin konuğumuz oldu. Başarılı işlere imza atan Gültekin başarılarının sırrını siz değerli okurlarımıza anlattı.

Ayın Influencerı, başarılı influencer Kaan Yeğinsü ile sosyal medyanın günümüzdeki etkisi ve gelecek dönemdeki gurme, blogger ve influencerların nasıl bir yön alacağını konuştuk. 

Ayın iç mimarı ünü dört bir kıtaya yayılan bir isim. Ahmet Güneş ile iç mimarlık hikayesini ve gelecek nesile önerilerini konuştuk. Kaçırılmayacak doneler sizlerle… 

Ayın yapımcısı bölümümüzde Zeki Sincar bu yolda nasıl ilerlediğini, yapımcılık ilkelerini ve dahasını anlattı.  

Ayın başarı öyküsü Dermen Group yönetim kurulu başkanı Tanju Menteş ile günümüzde bilişim ve ilerlediği sektörleri konuştuk.

Ünlü estetik ve güzellik uzmanı yazarımız Songül Güney Evde Cilt Bakımı Nasıl Yapılır? İçerikleri nelerdir? Çok özel tüyolarını kaçırmayın.

Berkin’in Gözünden bölümünde yazarımız Berkin Tuncar, İassos adlı yazısındaki önerileri, içerikleri ve anlatımına hayran kalacaksınız

Milli sporcu yazarımız Enes Ünal, Karantina Günlerinde Sağlıklı Yaşam ve Spor’u anlattı. Bugünlerde en çok dikkat etmemiz gereken unsurların başında geliyor.

Gezgin yazarlarımızdan Gezip Gelicez Hatice & Ertan, özel sayımızda Afyon gezisini kaleme aldı. Önerilerini kaçırmamanızı tavsiye ediyoruz.

Yazarımız Oktay Biber, Neyse Burcunuz Çıksın Falınız adlı yazısında burçların içeriklerinden bahsetti. Astrolojiyi sevenlerin dikkatle okuması gereken bir yazı dizesi.

Sporium’un başarılı ekibi Kadın ve Spor adlı yazısıyla kadın ve spor arasındaki en büyük bağlantıyı anlattı.

EVOS ANGELS MART- NİSAN 2020 ÖZEL SAYISI İÇİN BİZİ EVOSLAYIN!

Güncelleme Tarihi: 07 Nisan 2020, 21:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER