Şubat 2012

Şubat 2012

Şubat sayımızda sizlerle... Bu ay kimler mi var?


Dünya starlarının yanında yetişmiş, vokalistliğini yapmış bir isim var karşınızda. O hem güzel, hemde Türkiye'nin yıldızı olma yolunda ilerliyor... İşte o isim Aynur Aydın.


Bir model düşünün, her yerde Casino siteleri onu görüyorsunuz. Hep o konuşuluyor, her defilenin vazgeçilmez ismi olmaya başladı, Fashion Tv'nin güzeli ve bu ayın güzeli Dilek Pehlivan sizlerle...


Müziğe farklı soluk getiren, Yum albümüyle genç kızların kalbini fetheden yakışıklı şarkıcı Emre Özdemir ile ilk biz röportajı yaptık.


Hepimiz onu Vintage Dreams adıyla alışveriş sitelerinden tanıyoruz. Kim peki bu tasarımcı? Neslihan Yücesan'a ulaşıp, tüm merak edilen Dumanbet soruları sorduk.


Ankara'nın ünlü tasarımcısı Zeynep Çatal'la buluştuk. Ve çok keyifli sohbet ettik. Bakalım Zeynep'i sevecek misiniz?


Çektiği fotoğraflarla siz okuyucularımızda ayrı yer edinen Berkin Tuncar'la bu ayda gezelim görelim güzeldere'ye gidiyoruz.


Arka sokaklar'ın yakışıklı oyuncusu Mehmet Ali Yılmaz'ı yakaladık. Bu başarısının altında yatan sırı ilk defa buradan açıklıyor.


Bir Kırmızıtürk klasiği daha... Tecrübeli ve sabahların sultanı Gonca Ertuğrul ile samimi röportajımızda bu sayımızda...


Arka Sıradakiler'in yakışıklısı İbo, şuana kadar hepiniz onu yanlış tanıdız... Fırat Çöloğlu’nun içindeki canavarı dışarı çıkartık…O sakin, sessiz ve uslu çocuk gitti, yerine vahşi, cazibeli ve dayanılmaz bir erkek geldi. Bu çok özel röportajı kaçırmayın…


Şubat sayımızı okumak için tıklayınız...

Güncelleme Tarihi: 04 Şubat 2012, 22:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER