Yarışma

SERLEY YAPIM Sn.Serpil ÇAKMAKLI'nın üstlendiği ve ev sahipliği yaptığı ALTIN KAMERA OYUNCULUK Y

Yarışma

SERLEY YAPIM Sn.Serpil ÇAKMAKLI'nın üstlendiği ve ev sahipliği yaptığı ALTIN KAMERA OYUNCULUK YARIŞMASI  TITANIC BUSINESS BAYRAMPAŞA HOTEL’de gerçekleşecektir.


titanic bayrampaşa


400 davetlinin yer alacağı gecede; Magazin, Cemiyet, Siyaset ve Sanat dünyasının birçok önemli isimleri, ayrıca Yapım Şirketleri ve Medya Patronları davetliler arasında yerini alacaktır.


Tiyatro ve Sinemaya yıllarını vermiş 10 özel isimden oluşan jüri ve 2 özel sunucu eşliğinde devam edecek bu görkemli gecede, davetliler arasında sürpriz sanatçılar şarkılarını seslendirerek geceye renk katacaklardır.



JÜRİ ÜYELERİ


Erhan YAZICIOĞLU


Hülya  KOÇYİĞİT


Temel GÜRSU


Çolpan İLHAN


Mehmet ASLAN


Serpil ÇAKMAKLI


Nurcan SABUR


Aydan ŞENER


Müfit AYTEKİN


Serpil GÖRAL


Davetliler hostesler tarafından karşılanarak, kırmızı halı eşliğinde yerlerini alacaklar. Kıyafet mecburi olup bayanlar tuvalet veya abiye, erkekler ise takım elbise veya smokin ile geleceklerdir.


SERLEY YAPIM'ın yüzlerce oyuncu adayı arasından önemle ve Milanobet titizlikle seçtiği 15 bay ve 15 bayanın jüri karşısında sahne alıp kendilerini tanıtmalarını müteakip; oyuncular sahnede tek tek canlı performans sergileyecektir.


Jüri tarafından bay ve bayanlardan ilk 3 seçilecek; bu bağlamda sinemaya başarılı yeni yüzler kazandırılacaktır.


Dereceye giren yarışmacılara Müjdat Gezen Sanat Merkezi , Sadri Alışık Kültür Merkezi ve Cengiz Küçükayvaz tarafından ücretsiz burs sağlanacaktır.


Gecede Jüri üyelerine, Sponsorlara ve bazı katılımcılara ayrı ayrı plaket verilecektir. Tüm plaket sahipleri tek tek sahneye davet edilerek, alkışlar eşliğinde onurlandırılacaktır.


Onur ödülü  Sadri ALIŞIK’a verilecektir.




 

Yaşam boyu onur ödülleri; Hülya KOÇYİĞİT - Çolpan İLHAN - Fatma Girik’e verilecektir. Televizyon ve basından birçok değerli isme plaket verilecektir. Basın mensuplarının da yer alacağı bu gecede, muhabirler eşliğinde röportajlar yapılacak ve fotoğraf çekimleri gerçekleştirilecektir


Gecede ayrıca, ünlü şarkıcı Zeynep Dizdar ve o ses türkiye yarışmasıyla ün kazanan Nil Karataş'ta performanslarını sergileyecektir.

Güncelleme Tarihi: 05 Şubat 2013, 11:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER