Apex Legends için müjde geldi

EA'in geçtiğimiz günlerde düzenlediği EA Play Live dijital sunumunda, Respawn Entertainment'ın Apex Legends oyununun, sonbahar aylarında iki yeni platforma daha geleceği açıklandı.

Apex Legends için müjde geldi

EA'in geçtiğimiz günlerde düzenlediği EA Play Live dijital sunumunda, Respawn Entertainment'ın Apex Legends oyununun, sonbahar aylarında iki yeni platforma daha geleceği açıklandı. Sevilen battle royale oyunu, birincil kere Nintendo Switch ve Steam üzerinden sunulacak.

Keza platformlar arası oyun seçeneği de aynı zaman dilimi içerisinde geliyor. PC (Origin ve Steam), Xbox One, PlayStation 4 ve Nintendo Switch üzerindeki oyuncular beraber ve birbirlerine karşı savaşmak için aynı sunuculara antre yapabilecek. EA'in son zamanlarda platformlar arası oyuna büyük siklet verdiği söylenebilir. Need for Speed Heat de geçtiğimiz hafta yoğun açlık olan bu özelliğe kavuşmuştu ve Star Wars: Squadrons da başlangıç anından itibaren platformlar arası oynanabilecek.

Keza geliştirici, yakında sunulacak olan Apex Legends Lost Treasures Collection sınırlı süreli etkinliğinin detaylarını da paylaştı. Bu faaliyet içerisinde yalnızca bariz nişancı (sniper), shotgun ve Emo zırh kullanılabilecek ve hayret verici bir şekilde standart her yerde başlama noktaları (respawn point) Mobile Respawn Beacon'lar için çıkartılıyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER