Büyük Define oyuncuları kimler? Büyük Define konusu ne?

Benjamin Franklin Gates, sonunda aradığı hazinenin haritasına varmak için bir yol bulur ama karşısına benzer hazinenin ardındaki olan Ian Howe adında bir adam çıkar.

Büyük Define oyuncuları kimler? Büyük Define konusu ne?

Benjamin Franklin Gates, sonunda aradığı hazinenin haritasına varmak için bir yol bulur ama karşısına benzer hazinenin ardındaki olan Ian Howe adında bir adam çıkar. Bundan Başka Ian Howe ve adamları bu iş üstünde fazlasıyla ciddidir. İşte Büyük Hazine filmi konusu ve oyuncuları…

Hazine Avcılığını devam ettiren bir neslin sonuncusu olan Benjamin Franklin Gates’in macerasının anlatıldığı Büyük Define filmi bu akşam televizyonda yayınlanacak. Peki Büyük Hazine konusu ve oyuncuları hakkında bilgiler haberimizin içerisinde yer alıyor.

BÜYÜK HAZİNE KONUSU?

Altı nesildir define gerisinde koşan Gates ailesi, ABD'de tarihle ilgilenen şahısların gözünde çılgın muamelesi görmektedir. Gates'lerin sın cins üyesi Benjamin Franklin define avı bayrağını devralmış son kişidir ve yaşamını kimsenin varlığına inanmadığı, Orta Doğu kökenli Tapınak Şövalyeleri hazinesini bulmaya adamıştır. ABD'nin kuruluşunda etkin rolü olan Hür Masonlar derneği üyelerinin sakladığı ve yeri ABD tarihindeki kilit olaylara gizlenmiş ipuçlarında saklı olan hazineye Benjamin Franklin adamakıllı yaklaştığını hissetmektedir. Ancak, elde ettiği son ipucu hazinenin yerinin çalınması imkânsız gibi görünen Hür Bildirgesi'nin ardındaki gizlendiğini söylemektedir. Bildirge'nin arkasına bakmanın, asırlık hazine avının sonu olacağın düşünür, ama bu yalnızca bir başlangıçtır.

BÜYÜK HAZİNE OYUNCULARI

Filmin oyuncu kadrosunda Nicolas Cage, Diane Kruger, Jon Voight,Sean Bean, Justin Bartha, Harvey Keitel yer alıyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER