Survivor All Star: Aleyna ve Yunus Emre Arasındaki Yakınlık

Survivor All Star'da Aleyna ve Yunus Emre arasındaki yakınlık nasıl başladı? İkili arasındaki ilişki, yarışmacıların stratejilerini nasıl etkileyecek? Detaylar bu içerikte!

Survivor All Star: Aleyna ve Yunus Emre Arasındaki Yakınlık

Ailelerin Uyarılarına Rağmen Yakınlaşmaları

Ailelerin uzak dur uyarılarına aldırış etmeyen Aleyna ile Yunus Emre arasında son yaşananlar Beria Özden’i adeta çıldırttı. Survivor All Star yarışmasında birbirlerine yakın temasta bulunan ikilinin ilişkisi gittikçe daha da dikkat çekici hale geldi.

Aleyna ve Yunus Emre Arasındaki Yakınlık

Aleyna Kalaycıoğlu ve Yunus Emre, Survivor All Star yarışmasında yakınlaşmalarına devam ediyor. Oyun sırasında birbirlerine yakın temasta bulunan ikili, çevrelerindeki uyarılara rağmen ilişkilerine devam etmekte kararlı görünüyor.

Aleyna'nın Yunus Emre'ye Tepkisi


Aleyna'nın Yunus Emre'ye Tepkisi

Geçtiğimiz akşam yayınlanan Survivor bölümünde Aleyna, oyun alanında Yunus Emre'yle sert bir tartışma yaşadı. Aleyna, Yunus Emre'ye karşı sert bir üslup kullanarak tepkisini dile getirdi. Bu durum ise Beria Özden'in tepkisine neden oldu.

Beria Özden'in Aleyna'ya Tepkisi

Aleyna'nın Yunus Emre'ye karşı sert sözler sarf etmesi, Beria Özden'in çileden çıkmasına neden oldu. Beria Özden, sosyal medya hesabından Aleyna'yı şımarık ve saygısız olmakla suçladı. Tartışmanın yarışma sonrasında nasıl bir yol izleyeceği ise merak konusu.


Kaynak: Magazin Haberleri

Güncelleme Tarihi: 29 Nisan 2024, 14:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER