Bu fotoğraftaki, UFO olabilir mi?

NASA'nın Stereo görevi kapsamında yakalanan görüntülerden biri, UFO meraklılarını heyecanlandırmıştı.

Bu fotoğraftaki, UFO olabilir mi?

NASA'nın Stereo görevi kapsamında yakalanan görüntülerden biri, UFO meraklılarını heyecanlandırmıştı. Peki fotoğrafta görünen şekil, gerçekten uzaylılar mıydı? Cevap, hayır değildi.

2016052615295487788.jpgNASA, Mars 2020 Aracının Merak Edilen Adını AçıkladıNASA, Mars 2020 aracı için düzenlenen isim yarışmasının sonucunu açıkladı 2020032411133282472.jpgNASA, Bir Fotoğrafla Ortaya Çıkan Stereo tarafından 12 Mart'ta yakalanan karede Lagün Bulutsusu, Venüs, Dünya ve direksiyona benzer bir ışık yansıması görünüyor.

2006'da kurulan Güneş Karasal İlişkiler Gözlemevi, "güneş ve koronal kitle çıkarmaları" üzerinde çalışıyor. Göreve ait HI2 teleskopu, geçtiğimiz şubat ayının sonlarında Venüs ve Dünya'yı gösteren bir fotoğraf çekti. Tekerleğe benzeyen gizemli şekil, bu fotoğrafta yer alıyor.

Ölümle Sonuçlanan Tesla Model 3 Kazasında Rapor Açıklandı1 yıl önce yaşanan, bir Tesla Model 3'ün bir tırla çarpışması ile sonuçlanan kazada rapor açıklandı

"UFO yalanlayıcısı" UFO of Interest, bu ayın başlarında görünen şeklin aslında orada olmadığını, "gezegenin iç yansımalarının neden olduğu tekrarlayan görüntü artefaktı" olduğunu söylemişti. Bu açıklama, Stereo'nun web sitesinde NASA tarafından cuma günü doğrulandı.

NASA'nın açıklamasına göre "gizemli geometrik nesne, aslında Venüs gezegeninin teleskopun optiği içerisindeki bir yansımasından ibaret".

Stereo'nun görüntülerindeki bu tür yansımalar aslında ilk değil ve son da olmayacak. 

Önceki HaberHyperX Cloud Alpha S Blackout Versiyonu Çıkıyor! İşte Özellikleri! Sonraki HaberFacebook, "Eşi Görülmemiş" Bir Trafikle Karşı Karşıya
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER