Bu telefonun pili "bitmiyor"

Çağdaş akıllı telefonlardan beklediğimiz en manâlı gelişmenin pil teknolojisine karşın olduğu belirlenmiş.

Bu telefonun pili

Çağdaş akıllı telefonlardan beklediğimiz en manâlı gelişmenin pil teknolojisine karşın olduğu belirlenmiş. Nispeten eskisine göre daha uzun süreler dayansalar da, gerçi öyle ya da böyle günün sonunda sorumluluk etmemiz gerekiyor. Ortaya meydana çıkan bu telefon ise, bunu ortadan kaldırdığı iddiasıyla farkındalık yaratıyor.

Oukitel WP6 adındaki telefon, tam 10 bin mAh kapasitesinde bataryaya sahip olmasıyla pili sona ermek tükenmek bilmeyen bir model. Böylece bir mobil çok miktar cihazı gibi duran Oukitel WP6, acil durumlarda diğer cihazları yük etmek için de tasarlanmış.

Şüphesiz bu dev batarya sebebiyle büyük ve kalın bir telefon olan Oukitel WP6, üzerindeki ekstra koruma yüzeyiyle beraber bununla beraber fazla sağlam. Bu sayede esktrem koşullara karşısında da dayanıklı duran telefon, şu lahza ama AliExpress üzerinden herif buluyor ve fiyatı ise 213 Dolar.

Oukitel WP6, 6.3 inç boyutunda ve 1080x2340 piksel çözünürlüğünde bir ekrana sahip. 10 bin mAh kapasitesinde batarya ve 18W şarj cihazıyla gelen telefon, MediaTek Helio P70 işlemciden güç sağlarken, telefonda 48 MP Sony başlıca kamera ve 16 MP ön kamera kullanılmış.

Android 9 işletim sistemi taşıyan telefon, suya da IP68 sertifikası çerçevesinde dayanıklı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER