Erdoğan Açıkladı: 'Ziraat Bankası Aracılığıyla Kredi Kartı Borçları Tek Bir Çatı Altında Toplanacak'

Erdoğan Açıkladı: 'Ziraat Bankası Aracılığıyla Kredi Kartı Borçları Tek Bir Çatı Altında Toplanacak'

Erdoğan Açıkladı: 'Ziraat Bankası Aracılığıyla Kredi Kartı Borçları Tek Bir Çatı Altında Toplanacak'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan "Bolton'ın İsrail'den verdiği mesajı bizim kabullenmemiz, bunu yutmamız mümkün değildir" ifadelerini kullandı. Konuşmasında ekonomiyle ilgili yeni düzenlemeleri de açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan "Düzenli sosyal yardım alan ihtiyaç sahibi vatandaşların aylık 150 kws'ye kadar olan elektrik tüketimlerini devlet olarak biz üsteliyoruz" dedi ve bu kapsamda 2,5 milyonun üzerinde hanede 80 liralık elektrik faturasını devletin karşılayacağını söyledi. Erdoğan kredi kartını ödemekte güçlük çekenler için ise Ziraat Bankası aracılığıyla kredi kartı borçlarının tek çatı altında toplanacağını açıkladı. 

Detaylara bakalım... 

Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu

Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu Erdoğan "Bugün Türk siyasetinin en önemli sorunu ana muhalefettir. Sorun ana muhalefetin iktidara talip siyasi organizasyon gibi değil de marjinal örgüt gibi davranıyor olmasıdır. Bugün CHP yönetimi demokrasi ile halkçılık ile kültürümüzle de uzaktan yakından ilgisi olmayan bir zihniyetin eline geçmiştir" dedi. Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Danışmanı John Bolton'ın açıklamalarını da değerlendiren Erdoğan, şunları kaydetti:"Kahraman askerlerimiz tarafından söndürülen DEAŞ balonu sayesinde, Suriye hızla bu beladan kurtulma sürecine girdi. Ancak, Bolton'ın İsrail'den verdiği mesajı bizim kabullenmemiz, bunu yutmamız mümkün değildir."

Kredi kartını ödemekte güçlük çekenler için Ziraat Bankası aracılığıyla kredi kartı borçları tek çatı altında toplanacak.

s-f8abb233bf344c2969d86634b0175b1a1901bb Cumhurbaşkanı Erdoğan  "Ziraat Bankası aracılığıyla ödeme güçlüğü yaşayan vatandaşlarımızın kredi kartı borçları tek bir çatı altında toplanacak. Vatandaşımız hangi bankaya kredi kartı borcu olursa olsun Ziraat Bankası'ndan alacağı bu krediyle borcunu kapatacak" dedi.

2,5 milyon üzeri hanede 80 liralık elektrik faturasını devlet karşılayacak

s-7bd8a516afb294b2f54fe3ea121a55e8d465bc Erdoğan "Düzenli sosyal yardım alan ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın aylık 150 KiloWatt saate kadar elektrik tüketimlerini devlet olarak biz üstleniyoruz. Bu kapsamda yaklaşık 2,5 milyonun üzerindeki hanede her ay ortalama 80 liralık elektrik faturasını devlet karşılamış olacak" açıklamasında bulundu. Erdoğan açıklamalarına şöyle devam etti:"Halkbank, esnaf ve sanatkarların işletme giderlerini karşılamak üzere 22 milyar liralık kredi kullandıracak. Bütün kurlara ilgili oyunlara rağmen, dengelenme sürecini yansıtmak için 10 milyarlık tutarını ilk çeyrekte kullandırma kararı aldık. Detayları yarın Halkbank tarafından paylaşılacak. Sigorta prim teşviki uygulaması kapsamında 500 ve üzerinde çalışanlar için 3 puan desteğini 5 puana çıkarıyoruz. 506 sigortalı çalıştıranlar için de 5 puan uygulamasını aynen devam ettiriyoruz."

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, oyuncu Deniz Çakır hakkında soruşturma başlatmıştı.

Bir Grup Kadına Hakaret Ettiği İddia Edilmişti: Deniz Çakır Hakkında Soruşturma Başlatıldı -

Çakır ise iddiaları reddetmiş, yaptığı açıklamada "Söz konusu kişiler mekanda beni gördükleri andan itibaren benim tercihlerimden rahatsız olduklarını ortaya koymuşlardır" demişti.

Zorunlu Açıklama Sustum, çünkü böyle bir suçlama karşısında savunma yapmayı bile zul gördüm. Şimdi okuyacaklarınız da bir savunma değil, bilgilendirmedir. Belli ki bunu yapmadığım zaman bazı kişiler iftira ve karamalarına devam edeceklerdir. 30 Aralık 2018 günü, öğleden sonra iki kadın arkadaşımla doğum günümü kutlamak üzere gittiğim mekanda yaşananlar ile ilgili kamuoyuna yansıtılanlar gerçeği yansıtmamaktadır. Arkadaşlarımla gittiğimiz mekanda önce yan masamıza oturan kişiler hal ve hareketleriyle bizden rahatsızlık duyduklarını belli ettiler. Hatta bakışları ve vücut dilleri zaman zaman tacize de yaklasmistir. Bizi bilinçli olarak huzursuz ettiler. Daha sonra bizim kutlama ortamimizdan hoşnut olmadıklarını belli ederek yer değiştirip başka bir masaya geçtiler. Arkadaşlarımla kutlama yaparken dogal olarak birbirimizin fotoğraflarını çektiğimiz sırada, bu sefer kendi fotoğraflarını çektiğimizi ima ederek bize sözlü olarak da sataştılar ve bu noktada aramizda kısa bir sözlü tartışma yaşandı. Konu uzamadi kapandı. Aynı ortamda yaklaşık 20 dakika daha oturduk. Mekanda kameralar mevcuttur,görüntüler incelenebilir.. bu konuda hiçbir kaygı yaşamamaktayım. Tartışmanın, benim açımdan giyim, kuşam, türban, baş örtüsü gibi kişisel tercih ve özgürlüklerle ilgisi yoktur, olmamistir olamaz da. Ancak tam tersi, söz konusu kişiler mekanda beni gördükleri andan itibaren benim tercihlerimden rahatsız olduklarını ortaya koymuşlardır. Yaşamımın her döneminde ezilenin, haklının, kadınların, yanında oldum. Kişisel özgürlüklerin savunucusu oldum. Hal böyle iken üzerime atılmak istenen islenmemis bir suçtur ve utanç vericidir. Kamuoyunun bilgisine sunarım. Deniz Çakır (@denizcakir)'in paylaştığı bir gönderi (6 Oca, 2019, 8:02öö PST)

Güncelleme Tarihi: 08 Ocak 2019, 15:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER