Evde, güçlü internet

Ağ teknolojileri alanında uçtan uca çözümler sunan Zyxel, evden çalışan meslek dünyası profesyonelleri ile öğrencilere iş ve eğitim sürekliliği için LTE çözümlerini öneriyor.

Evde, güçlü internet

Ağ teknolojileri alanında uçtan uca çözümler sunan Zyxel, evden çalışan meslek dünyası profesyonelleri ile öğrencilere iş ve eğitim sürekliliği için LTE çözümlerini öneriyor. ADSL, fiber veya kablolu TV gibi karasal hatların bulunmadığı lokasyonlarda veya bu hatlarda kesinti yaşandığında 4,5G internet erişimi karşılayan Zyxel'in yeni LTE cihazı, aralıksız iletişim vaat ediyor. Kurumsal ve kişisel kullanıma uygun olan Zyxel'in yeni 4,5G modem/router'ı LTE 2566, 300 Mbps indirme (DL), 50 Mbps (UL) bilgi gönderme kapasitesi ile değişmez hatların olmadığı dağ evleri ya da pandemi sürecini sahil kasabalarındaki yazlık evlerinden geçiren aile fertlerine sürekli internet erişimi sunabiliyor.

Evde mevcut değişmez hatlarda kesinti yaşanması durumunda alternatif çözüm olarak devreye girebilen ve 4,5G LTE yedek internet bağlantısı karşılamak için kullanılabilen LTE 2566, köprü (bridge) ve yönlendirici (router) modları ile her türlü aygıt ya da ağ geçidi ile sorunsuz bir şekilde çalışabiliyor.

Klasik modem/routerlar, bir ADSL/VDSL modem desteği ve servis sağlayıcı firmanın ethernet kablosu ile internet erişimi sağlayabilirken;LTE modem/routerlar, kablo ile internet bağlantısının olmadığı yerlerde "herhangi bir SIM kart üzerinden" sabit telefon hattına ihtiyaç duymadan yüksek hızda internet sunabiliyor. LTE 2566, mikro USB güç temas noktasından aldığı enerji ile mobil olarak çalışabiliyor.

Zyxel Retail Satış Müdürü Mehmet Yılmaz'ın verdiği bilgiye takriben Zyxel'in yeni cins modem/routerı LTE 2566 ile Netflix üzerinden dizilerinizi rahatlıkla izleyebilir, 4K çözünürlüklü videoları bekleme süresi ve kopma olmadan seyredebilir, oynadığınız oyunların canlı yayınlarını arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz. öte taraftan aygıt doğruca ofisinize bağlanarak yüksek boyutlu dosyaları rahatlıkla transfer edebildiğiniz gibi iş arkadaşlarınıza ultra yüksek kalitede video konferans görüşmeleri de gerçekleştirebilirsiniz. LTE modem/routerınızın ebeveyn kontrolü modunu faal ülkü getirerek güvenli internet ortamı yaratabilirsiniz.

"Telefonlarımızdaki interneti istediğimiz vakit bölüştürmek olası" diyen Mehmet Yılmaz, Wi-Fi Hotspot adı verilen bu özelliğin günümüzde son teknolojiye sahip cep telefonlarının tamamında bulunduğuna dikkat çekiyor.

Wi-Fi Hotspot doğruca herhangi bir cep telefonundaki bilgi paketi, bilgisayar ve sözde ayrı cihazlar ile paylaştırabiliyor. LTE modem/routerlar SIM kart yardımı ile interneti bulunduğunuz baştan paylaştırabilmenize olanak tanıyor.

İşinizde yüksek performans,online eğitimde mantıksal bağ 

Aynı anda 32 adet aygıt bağlantısına müsade veren Zyxel LTE2566 4G LTE routerın bütünleşik pili 10 saate değin tatbik ömrü sunuyor. Ürünü micro USB ile sıkıntı olduğu için yerinde bir adaptör ile elektriğe bağlamak suretiyle veya bir powerbank ile bu süreyi uzatmak olası olabiliyor.

Zyxel'in LTE modem/router'ı, AC1200 teknolojisi destekli dual bant özelliği ile yüksek kalitede hatasız Wi-Fi deneyimi için hem, 2,4ghz keza de 5ghz temas seçeneği sunabiliyor. Türkçe ara yüz desteği, tak ve çalıştır özelliği, Web GUI sihirbazı baştan sona Zyxel LTE 2566, zahmetsizce yönetilebiliyor.

2,4 inç dokunmatik ekran

2,4 inçlik renkli bir ekrana sahip olan ürünün yönetimi ise son derece kolay. Zyxel LTE 2566'nın veri kullanımını, pil ömrünü, sinyal gücünü, indirme / yükleme hızlarını, WiFi durumunu, WiFi şifresini, alt kullanıcıları ve daha fazlasını yoklama etmenize ihtimal tanıyan dokunmatik ekranı bulunuyor. Sadece 130gr ağırlığı olan cihazı, Micro USB bağlantısı ile çok miktar ettikten daha sonra bir SIM kart takarak kullanıma hazır ışık halkası getirebiliyorsunuz.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER