Excalibur bilgisayarlar derhal Xbox Game Pass üyeliğiyle geliyor

Casper Excalibur bilgisayarları; en son güncel Windows 10 işletim sistemi sürümü üzerinde kullanılabilen, 100'den artı oyuna aylık üyelik ile sınırsız erişim sağlanan online oyun mağazası olan Xbox Game Pass'i 1 ay her tarafında yararlanma imkanı sunuyor.

Excalibur bilgisayarlar derhal Xbox Game Pass üyeliğiyle geliyor

Casper Excalibur bilgisayarları; en son güncel Windows 10 işletim sistemi sürümü üzerinde kullanılabilen, 100'den artı oyuna aylık üyelik ile sınırsız erişim sağlanan online oyun mağazası olan Xbox Game Pass'i 1 ay her tarafında yararlanma imkanı sunuyor. Her ay yeni oyun eklenen oyun kütüphanesi ve özel indirimler ile birlikte, güncel oyunları hemencecik oynama fırsatı bulacağınız Xbox Game Pass ile oyun deneyimlerinizi zenginleştirebilirsiniz.

En yüksek performansa ve hıza sahip almak isteyen oyun tutkunları için tasarlanan Excalibur ürünleri; Intel 10.Nesil işlemcileri, yeni ekran kartı seçenekleri ve RGB klavyeleri ile en son teknolojileri oyuncularla buluşturmaya devam ediyor. Ekran teknolojileri alanında öne meydana çıkan 144 Hz/240Hz ekran ve yenilenme hızı seçenekleri ile de yenilenen Excalibur ailesi oyunculara maksimum performans, üst düzey hakikat algısı ve aralıksız oyun keyfi vadediyor.

Yeni oyunları derhal oynayabilirsiniz

Windows 10'lu Casper Excalibur Bilgisayarlar ile 100'ün üzerinde yüksek nitelikli bilgisayar oyununa sınırsız erişim sağlayabileceğiniz bu işbirliği tamamen oyun deneyimini defalarca aktüel tutabilirsiniz. İlk kez yayımlanacak olan oyunlardan oluşan geniş bir kütüphaneyi keşfedebileceğiniz Xbox Game Studios'un sunduğu tüm yeni oyunları yayımlandıkları gün oynayabilirsiniz.

Bilgisayar oyuncuları için tasarlandı

Windows 10'lu Casper Excalibur Bilgisayarlarla Xbox masaüstü uygulaması ile oyun konsoluna gereksinim duymadan yüzlerce oyun arasından favori oyunlarınızı keşfedebileceğiniz bu uygulama ile oyun tutkunuzu yeni bir boyuta taşıyor. Xbox Game Pass ile kütüphaneye göz atabilir, önerileri görüntüleyebilir, türe kadar filtreleyip ve tek bir düğmeye tıklayarak yeni gözde oyununuzu keşfedebileceksiniz.

Bağlanın ve oynayın

En aktüel ve favori oyunlarınızı oynarken arkadaşlarınızın ne oynadığını takip edebilir ve onlarla sohbet edebilirsiniz. Oyunlar arası geçiş yaptığında zeka sohbeti devam ettirmeni sağlayan gelişmiş özellikler sayesinde oyundan imtiyaz vermeden konuşmaları peşine düşüp takip edebilirsiniz.

31 Aralık 2020'ye dek faydalanabileceğiniz Xbox Game Pass üyeliği, https://www.casper.com.tr/ web sitesi üzerinden Windows 10 yüklü bütün Casper Excalibur Bilgisayar modelleri için geçerlidir. Kampanya ile ilgili detaylı bilgiye https://www.casper.com.tr/xbox-game-pass adresinden ulaşabilirsiniz.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER