Goerge Floyd, Android 11'i vurdu

Android 11 geldi geliyor derken, Google yeni işletim sistemini erteleme kararı aldı.

Goerge Floyd, Android 11'i vurdu

Android 11 geldi geliyor derken, Google yeni işletim sistemini erteleme kararı aldı. Android 11'de neler olacağını hep birlikte dört gözle bekliyoruz, fakat Google planladığı bu etkinliği 3 Haziran Çarşamba günü gerçekleştirmeyecek.

Android Geliştiricileri devlete ait twitter hesabından paylaşılan tweet'e kadar Google, Android 11 beta etkinliğini ileri bir tarihe erteledi. "Size Android 11 hakkında daha pozitif bilgi vermek için fazlasıyla heyecanlıyız, ancak derhal anma zamanı değil," yazılmış tweet'te, ertelemenin sebebinin George Floyd'un ölümü ve sonrasında ABD'de halen yaşanmakta olan protestoların olduğu anlaşılıyor.

We are excited to tell you more about Android 11, etap now is not the time to celebrate. We are postponing the June 3rd event and beta release. We'll be back with more on Android 11, soon.

— Android Developers (@AndroidDev) May 30, 2020

Tweet'in devamında, "3 Haziran günü düzenleyeceğimiz etkinliği ve Android 11 beta sürümünü erteliyoruz. Yakında Android 11 ile ilgili daha fazlasıyla geri döneceğiz," sözleri yer alırken, Google'ın ortalığın azıcık sakinleşmesini beklediği dobra dobra anlaşılıyor.

Peki, Android 11 ne vakit tanıtılacak? derhal diğer devlete ait bir açıklama yok.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER