ABD'de yağmacı protestoculara aleyhinde dükkanını kılıçla koruyan adam linç edildi

ABD'nin Minneapolis kentinde siyahi George Floyd'un bir polis tarafından boğularak öldürülmesinin gerisinde başlayan protestolar güç eylemlerine dönüşmüş ve yağmalar da başlamıştı.

ABD'de yağmacı protestoculara aleyhinde dükkanını kılıçla koruyan adam linç edildi

ABD'nin Minneapolis kentinde siyahi George Floyd'un bir polis tarafından boğularak öldürülmesinin gerisinde başlayan protestolar güç eylemlerine dönüşmüş ve yağmalar da başlamıştı. Eylemlerde dükkanını yağmacılara karşısında kılıçla gözetmek isteyen bir işyeri sahibi, bir grup eylemci göre durağan kalana kadar linç edildi.

ABD'de eylemciler bir dükkan sahibini linç etti

BİNALAR YAKILIP DÜKKANLAR YAĞMALANIYOR

ABD'nin Minneapolis kentinde siyahımsı George Floyd, bir polis kadar nefessiz bırakılarak öldürüldü. Ülke genelinde ırkçılık tartışmalarını tekrar başlatan olay sonrası Minneapolis kentinde başlayan protestoların öteki eyaletlere yayılmasıyla 16 eyalette 25 kentte sokağa çıkma yasağı ilan edildi. Baskı eylemlerine dönen protestolarda birçok yapı ve karakol yakılırken, dükkanlar yağmalanmaya başladı.

IŞYERI SAHİBİ KANLAR İÇİNDE KALDI

Dükkan sahipleri yağmacılara aleyhinde silahlı tedbir alırken, bir işyeri sahibi bir grup eylemci kadar linç edildi. Görüntülerde bir eylemciyi kovalayan dükkan sahibi, daha ardından toplanan grup tarafından araya alınarak linç ediliyor. Yere düşen dükkan sahibine eylemciler, sopa ve tekmelerle vururken, dükkan sahibinin kanlar içinde durağan bir şekilde kalmasıyla grup dağılıyor.

ABD'de eylemciler bir dükkan sahibini linç ettiABD'de eylemciler bir dükkan sahibini linç ettiABD'de yağmacı protestoculara karşı dükkanını kılıçla koruyan adam linç edildi
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER