GTA 5 için "yolun sonu görünmüyor"

Sony'nin PlayStation 5 etkinliğinde, GTA 5 oyuncuları için de kayda değer sürprizler vardı.

GTA 5 için

Sony'nin PlayStation 5 etkinliğinde, GTA 5 oyuncuları için de kayda değer sürprizler vardı. İlk olarak bahsedilmesi gereken; GTA 5 2021'in ikinci yarısında PS5'e gelecek olması. Üstelik oyun, PlayStation 5 için geliştirilecek ve genişletilecek; farklı alanlara yönlendirilmiş görsel güncellemeler ve performans iyileştirmeleri, PS5'in dinç donanımından adamakıllı faydalanacak.

Rockstar'ın açık dünya efsanesi, PlayStation 5 şovunu başlatan isim oldu. 2013 yılında yayımlanmasına rağmen GTA 5, Rockstar için halen büyük bir satmak kaynağı olarak öne çıkıyor ve görünene kadar yayıncı, oyunu daha da pozitif kişiye ulaştırma konusunda kararlı.

GTA Online, PS5 üstünde devam edecek ve Sony'nin yeni konsoluna özel ek içerikler bulunacak. Hem birincil üç ay baştan başa GTA Online'ın kimsesiz çalışan bir sürümü PlayStation 5 oyuncuları için bedava sunulacak.

Bugün itibariyle bütün PS Plus üyeleri, GTA Online için Maze Banka hesaplarına 1.000.000 GTA Doları alacaklar ve bu arz, GTA 5'in PS5 üzerindeki yayımına kadar her ay tekrar yenilenecek. Yani bol miktarda Rockstar oyun parası mümkün.

İlginç bir şekilde GTA 5, üç konsol neslinde de yayımlanan ilk oyun olabilir. Oyun ilk olarak PlayStation 3 ve Xbox 360 üzerinde yayımlanmıştı ve sonradan PS4, Xbox One ve son olarak da PC'ye gelmişti. Derhal de PS5 yayımının yolda olması, GTA 6'nın düşündüğümüzden daha da uzaktan olması anlamına gelebilir.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER