GTA 6'yı bekleyenlere kötü haber

Görünene tarafından, uzunca bir süre daha yeni bir Grand Theft Auto oyunu ile karşılaşmayabiliriz. Yakın zaman önce düzenlenen bir gelir duyurusunda GTA yayımcısı Take-Two Interactive, firmanın yolda olan yayım planlarına tarihteki "en güçlü hat" olarak hitap etti.

GTA 6'yı bekleyenlere kötü haber

Görünene tarafından, uzunca bir süre daha yeni bir Grand Theft Auto oyunu ile karşılaşmayabiliriz. Yakın zaman önce düzenlenen bir gelir duyurusunda GTA yayımcısı Take-Two Interactive, firmanın yolda olan yayım planlarına tarihteki "en güçlü hat" olarak hitap etti. Ancak bu hitap şekli, her ne kadar akla anında GTA 6'yı getirse de, ne eyvah ancak beklenen oyunu içermiyor.

Take-Two CEO'su Strauss H. Zelnick'in bildiri esnasında yaptığı direktifler, Take-Two'nun genel yayım planının enerjik oyunlar içermesine karşın, her sene bu oyunlardan birinin "GTA gibi bir hit" olamayacağını söylüyor. Başka bir deyişle, şirket mükemmele ulaşmadan büyük bir oyunu piyasaya sürmek istemiyor ve bu yüzden, bir takım yılları "hit oyun olmadan" geçirebileceğini söylüyor.

Kısacası, Take-Two cephesinde, yakın zamanda piyasaya sürülecek bir GTA 6 oyunu görünmüyor. yine de tetikte olmakta yarar var; ara sıra sürprizler, hiç de beklenmedik anlarda ortaya çıkabilir...

GTA 6 Tahmini Çıkış Tarihi

Endüstri analisti Michael Pachter'a kadar GTA 6 2020'de tanıtacak, 2021'de ise oyunun kendisi yayınlanacaktı. Analiste kadar bu tarihin 2022'yi bulgu ihtimali de vardı. Fakat son gelişmelere bakılacak olursa GTA 6'nın 2023 - 2024 tarihleri arasında çıkma ihtimali yüksek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER