iPad Pro'dan yeni bilgiler

iPad Pro'dan yeni bilgiler

iPad Pro'dan yeni bilgiler
Yeni iPad Pro gün ışığıyla buluşuyor!

Apple'ın yeni iPad Pro modeli hakkında bir haftadan kısa süre içerisinde pek çok söylenti ortaya atıldı. Sızan son bilgilerle işler ilginçleşti. Yeni iPad Pro'nun USB-C temelli bir porta, yüz tanıma teknolojisine ve güncellenmiş Apple Pencil 2'ye sahip olacağı iddia ediliyor. 

Ücretsiz hosting: Bir aylık ücretsiz hosting fırsatını yakalayın!

Sektörün devlerine yakınlığı ile tanınan gazeteci Ben Gaskin, son Twitter paylaşımında gerçeklikle buluşması beklenen söylentileri bir bir ortaya döktü. Yeni iPad Pro'nun; son derece gelişmiş bir "elektronik kalem" mimarisine sahip olması bekleniyor. Son derece minimal bir tasarıma sahip olan Apple Pencil 2; gümüş bir rengi bir kenara sahip olmayacak. Donanım buna ek olarak; dokun ve kaydır gibi işlemleri gerçekleştirecek ve cihaz şarjı konusunda ciddi avantajlara sağlayacak.

Aslında söz konusu özellikler bir süredir Apple tarafından kullanılıyor. Ancak Apple Pencil 2'nin, atalarına göre bir avantajı daha olması bekleniyor: Kalem tablete, manyetik çerçeve vasıtasıyla ile entegre edilirken akıllı bir kumanda sayesinde vasıtasıyla kontrol ve şarj edilebilecek. Kısacası fiziksel temasa ihtiyaç duyulmayacak ve yer tasarrufu sağlanacak. Tek yapmanız gereken kalemi, tablete yakın tutmanız.

Önceki HaberAndroid'in Ekim Raporu: Pie Hala Görünmüyor Sonraki HaberAndy Rubin Yeniden Gündeme Geldi
Güncelleme Tarihi: 30 Ekim 2018, 17:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER