iPhone'da yeşil ekran sorunu

Bazı iPhone kullanıcıları, ekran kilidini açtıktan daha sonra ekranlarında aniden yeşil bir tonun ortaya çıktığını söylüyorlar.

iPhone'da yeşil ekran sorunu

Bazı iPhone kullanıcıları, ekran kilidini açtıktan daha sonra ekranlarında aniden yeşil bir tonun ortaya çıktığını söylüyorlar. Sorunun kaynağı bilinmese de, güncelleme sonrasında ortaya çıktığına dair işaretler var.

Reddit ve MacRumors forumlarındaki şikayetlere tarafından sorundan en fazla iPhone 11, iPhone 11 Pro ve iPhone 11 Pro Max etkileniyor. Bununla Birlikte bir takım iPhone X ve iPhone XS kullanıcıları da benzer sorunu yaşıyorlar. Bazı kullanıcılar, ekranın yeşil ayla gelmesi sorununun yalnızca Koyu Mod ve Night Shift işlevleri açık olduğunda veya karanlık bir ortama girdiklerinde yaşandığını söylüyorlar.

Sorundan etkilenenler, problemin iOS 13.4 yayınlandıktan sonra ortaya çıktığını dile getiriyorlar. Buna karşın bir takım kullanıcılar, iOS 13.5'e yükselttikten sonra sorunu ayrım ettiklerini söylüyorlar. asgari bir kullanıcı ise iOS 13.5.5 betaya yükselttikten daha sonra sorunun ortadan kalktığını söylüyor.

Şikayetler, sorunun yazılım tabanlı olabileceğine göze çarpan ediyor. Apple'dan sorunla ilgili bir yorumlama bekleniyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER